Instagram stef_greece Ο βαρύς χειμώνας δημιουργεί θαύματα ακόμα και στην Ελλάδα

Το χιονισμένο τοπίο από όλη την Ελλάδα σε μαγνητίζει, εκείνο της Φλώρινας όμως δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο του viral των ημερών.

Θα μπορούσε να αποτελούν κάλλιστα εικόνες από τα καρτούν της Disney, εκείνα με τα οποία μεγαλώσαμε τις δεκαετίες των 80’s και 90’s. Η κακοκαιρία «Ελπίδα» είναι λογικό να βρίσκεται στην κορυφή των συζητήσεων τις τελευταίες μέρες, καθώς ακόμα και αν το χιόνι δεν έχει καλύψει την περιοχή σου, το τσουχτερό κρύο σε αποτρέπει να βγεις και να χαρείς τη βόλτα σου.

Εδώ στη Μύκονο το έστρωσε σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο: 

 

 

Όπως μέσα από τις κρίσεις δημιουργούνται ευκαιρίες, έτσι και ο παγετός και το απέραντο λευκό τοπίο δημιουργεί εξαιρετικό οφθαλμόλουτρο για κάθε άνθρωπο που το παρακολουθεί. Φωτογράφοι άλλωστε υπάρχουν πολλοί και το Instagram λειτουργεί σαν σπουδαίο όπλο προκειμένου να μεταδώσουν στον κόσμο όλα αυτά που απαθανατίζουν.

 

 

Ο ταξιδιωτικός φωτογράφος, Στέφανος Αντιμάντο για παράδειγμα ίσως και να κέρδισε το βραβείο του viral βίντεο του ΣουΚού, βιντεοσκοπώντας τον χιονισμένο δρόμο από τη Φλώρινα, που παραπέμπει σε ένα κόσμο πολύ μακρινό και παραμυθένιο από τον δικό μας. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved