Με 2.704 κομμάτια Lego συναρμολογείς αυτή τη θρυλική Porsche

Ξέμεινες στην πόλη; Κάψου δίχως αύριο.

Θέλεις να βάλουμε κάτω και να μετρήσουμε πόσες εκατοντάδες ώρες έχουμε σπαταλήσει συναρμολογώντας τουβλάκια Lego στη ζωή μας; Να μιλήσουμε για όλα εκείνα τα ατελείωτα απογεύματα της ζωής μας που φτιάχναμε κάστρα, πειρατικά καράβια, λιμάνια και πόλεις, σπίτια και εργοτάξια, για τους Βίκινγκς και τους Δράκους που κατασκευάζαμε με τα χεράκια μας; Άστο καλύτερα, μην μας πάρουν και τα ζουμιά.

Αλλά από την άλλη πάλι γιατί όχι; Έχουμε ξεμείνει στην Αθήνα ενώ οι άλλοι διακοπάρουν. Έχουμε δικαίωμα να καούμε. Πρέπει να το κάνουμε ως έσχατη λύση. Το οφείλουμε στον εαυτό μας ρε αδερφέ! Σου έχουμε, λοιπόν, εδώ μια ιδανική ευκαιρία.

Να σου θυμίσουμε τα Technic. Τη σειρά των Lego που ήταν κατάλληλη για πιο μεγάλες ηλικίες και η λεπτομέρειά τους μπορεί να σε τρελάνει. Όπως σε αυτή εδώ τη ρέπλικα PORSCHE 911 GT3 RS που αποτελείται από (μόλις) 2,704 κομμάτια. Και κανονικά πρέπει να έχεις δουλέψει σε εργοστάσιο με αυτοκίνητα για να μπορέσεις να φτιάξεις. Σκέψου όμως μονάχα, την απόλυτη χαρά που θα νιώσεις, μετά από μερικά μερόνυχτα, όπου μόνος στο σαλόνι θα γίνεσαι ξανά παιδί λεπτό με το λεπτό.

Εμπρός χομπίστα, όρμα στο χάος του καψίματος χωρίς αύριο. Παράγγειλε αυτό το αριστούργημα και κοίτα να καείς μέχρι να σβήσει ο ήλιος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved