3 σίγουροι τρόποι για να βγάλεις τις κουτσουλιές από το αμάξι

Το ζεστό νερό από μόνο του δεν κάνει δουλειά. Καιρός να μάθεις μερικά χρήσιμα hacks.

Υπάρχει κανείς που γελάει με τον τίτλο; Σίγουρα όχι ο οδηγός που το άφησε κάτω από τα δέντρα και το βρήκε μαντάρα το επόμενο πρωί. Ή ο άλλος άτυχος που έπλυνε το αυτοκίνητο την προηγούμενη νύχτα και προσπαθεί να σκεφτεί πως θα βγάλει όλη αυτή τη βρωμιά από τις πόρτες και τα παράθυρα.

Κακά τα ψέματα, τα περιττώματα των περιστεριών είναι μόνιμο πρόβλημα στην καθημερινότητα και οι περισσότεροι κάνουν ένα βασικό λάθος: βάζουν μπροστά τους υαλοκαθαριστήρες. Αλλά δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα.

 

 

Αρχικά με σπρέι WD-40

wd 40 small

Είναι το λεγόμενο σπρέι πολλαπλών χρήσεων, κυκλοφορεί και στη χώρα μας και είναι από τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις. Ψέκασε το σημείο, άφησε να περάσουν περίπου δύο λεπτά και ξεκίνα το σκούπισμα με ένα στεγνό κομμάτι ύφασμα.

 

Μαγειρική σόδα

bakingsoda11

Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν υπάρχει κάτι που δεν κάνει η μαγειρική σόδα. Αν νόμιζες ότι θα καθαρίσει μόνο τα παπούτσια σου, μάθε ότι μπορείς να αναμείξεις ζεστό νερό με τέσσερα κουταλάκια μαγειρικής σόδας. Θα έχεις ένα χειροποίητο μείγμα που θα κάνει δουλειά και δεν θα αφήσει τίποτα στις επιφάνειες.

 

Μέχρι και αεριούχος σόδα θα κάνει την δουλειά

seltzer

Προσοχή ωστόσο, το παραπάνω θα δουλέψει ιδανικά για τα τζάμια σου. Ακούγεται κάπως το να ανοίγεις κουτάκια με σόδα, αλλά αν δεν υπάρχει στο σπίτι κάτι από τα παραπάνω, μπορείς πράγματι να βάλεις ανθρακούχο σόδα σε πλαστικό σπρέι μπουκάλι και να ξεφορτωθείς τις βρωμιές από τα τζάμια. Τουλάχιστον να βλέπεις που πηγαίνεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved