Τα πράγματα που δεν πρέπει να της πεις ποτέ για την πρώην σου

Εντάξει τα λέτε όλα μεταξύ σας, αλλά κάποια θέματα απλά δεν λέγονται…

Είναι ευαίσθητο ζήτημα οι πρώην σχέσεις αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορείς να το αποφύγεις μαζί της. Σίγουρα κάποια στιγμή θα σε ρωτήσει και μάλιστα αν δει πως ψαρώνεις, ίσως προσπαθήσει να σου κάνει ανάκριση πρώτου βαθμού, όλα βέβαια καλυμμένα με το πρόσχημα του ενδιαφέροντος για σένα.

Με λίγα λόγια θα σου πει πως και καλά θέλει να σε μάθεις, να καταλάβει ποιος είσαι, γι’ αυτό και σε ρωτάει για τις πρώην σου. Ιδιαίτερα θα σκαλώσει στην τελευταία να ξέρεις.

 

 
 

Οπότε εκεί πρέπει να παίξεις το παιχνίδι σου και να είσαι πολύ προσεκτικός. Φυσικά δεν λέμε να πεις κάποιο ψέμα, αλλά σίγουρα σου λέμε να κρατήσεις κάποιες μικρές λεπτομέρειες μόνο για τον εαυτό σου. Αν το πας έτσι σίγουρα δεν θα βρεις κανέναν πρόβλημα μαζί της. Αν το παίξεις άνετο κι αρχίσεις να λες διάφορα για την πρώην σου, ε τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις μάχη με τη νυν.

 

 
 

Non sex life: Γιατί οι άνθρωποι σε μακροχρόνιες σχέσεις κόβουν το σεξ;

Είναι αυτονόητο ότι δεν μιλάμε στη νυν για την (τις) πρώην μας. Είναι θέμα ευγένειας και σεβασμού προς την τωρινή σου σχέση. Κάποια στιγμή θα έρθει λογικά η ώρα που θα αναφερθείτε και οι δύο στο παρελθόν σας, όμως υπάρχουν όρια σε όσα θα πεις, τα οποία δεν πρέπει να ξεπεράσεις.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει τα λάθος πράγματα για την πρώην μας κι έχουμε φυσικά βρει το μπελά μας. Μετά θα ακολουθήσει ο κλασικός καβγάς με τη νυν και πάει λέγοντας. Πώς γίνεται αυτή να είναι καλύτερη από μένα κτλπ. Είναι ένα μέρος που πίστεψε με δεν θέλεις να βρεθείς, να απολογείσαι για το παρελθόν σου.

Σου επισημαίνουμε τα όρια αυτά, αποκαλύπτοντας τα μερικά πράγματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να αναφέρεις μπροστά στη νέα σου σχέση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved