Friday night with the girls και η μουσική ανεβαίνει ΔΥΝΑΤΑ με Κωστή Μαραβέγια

Old habits never die! Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε κάτω από κάποιο μουσικό stage, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας, χωρίς περιορισμούς και μάσκες, χωρίς υποχρεωτικά πρωτόκολλα, έχοντας μόνο η μία την άλλη, παρέα με απεριόριστη διάθεση για τραγούδι και χορό; 

Ναι μπορεί αυτές οι αναμνήσεις να μας γυρίζουν κάποιους μήνες πίσω, όμως ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά και να δώσουμε το επόμενο ραντεβού μας, οργανώνοντας το απόλυτο ladies night της εβδομάδας που έρχεται, αυτή την Παρασκευή.

Δεν χρειάζεται να νοσταλγείς πια, καθώς η ευκαιρία να λικνιστούμε υπό τους ρυθμούς αγαπημένων μας τραγουδιών, φορώντας τα αμπιγιέ μας ρούχα και το αγαπημένο μας lipstick, δεν αποτελεί παρελθόν. Αναρωτιέσαι τι εννοώ με αυτό; Πώς ήρθε η στιγμή για Friday night with the girls, έχοντας στα decks το αγαπημένο σου κανάλι.

Εάν αναρωτιέσαι τι θα σε περιμένει εκεί, θα σε μεταφέρουμε απλώς μερικά 24ωρα πίσω, όταν βρεθήκαμε στα παρασκήνια της πιο κεφάτης, πρωτότυπης, ανατρεπτικής μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ, η οποία ήρθε για να δώσει χρώμα, μελωδίες και διασκέδαση στις Παρασκευές μας.

ert2

It’s a Friday night!

Θέλεις να σου δώσουμε ένα hint, για το τι είναι το ΔΥΝΑΤΑ της ΕΡΤ; Αρκεί απλώς να σου παραθέσουμε τα λόγια του Κωστή Μαραβέγια που είπε αποκλειστικά στο Queen.gr«Μία μουσική γιορτή, μία θεατρική παράσταση, μία καθημερινή συνάντηση φίλων, με άφθονο κέφι, γέλιο και συζητήσεις για τα παλιά και τα νέα, γι’ αυτά που έζησαν και εκείνα που προσδοκούν να ζήσουν». Αυτά τα λόγια περιγράφουν με τον πιο ακριβή τρόπο -όπως μας εκμυστηρεύτηκε ο Κωστής, σε ένα «κλεφτό» διάλειμμα από τα πολύωρα γυρίσματα της εκπομπής- το vibe αυτού που περιμένει να δει ο κόσμος.

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, καθώς επίσημοι προσκεκλημένοι αυτής της τηλεοπτικής συναυλίας, είναι άνθρωποι γνώριμοι, που έχουν ένα και μόνο μέλημα, να διασκεδάσουν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν και όλες εμάς που θα είμαστε εκεί. «What I’d say», «Κλείσε τα μάτια», «Πήρα κόκκινα γυαλιά» και «Δεν ζητάω πολλά», είναι μόνο μερικές από τις επιτυχίες που θα μας ξεσηκώσουν, διά στόματος ξεχωριστών ανθρώπων, από άλλους καλλιτεχνικούς χώρους, οι οποίοι ερμηνεύουν τα τραγούδια που αγαπούν και έχουν συνδέσει με αναμνήσεις και δικά τους πρόσωπα.

Εάν σου έχουν λείψει οι party time βραδιές, με χορό μέχρι αργά, παρέα με τις κολλητές σου… τότε όρισε σημείο συνάντησης την εκπομπή ΔΥΝΑΤΑ και ετοιμάσου να απολαύσεις τις μοναδικές και εύστοχες ατάκες του δικού μας Κωστή, συνδυαστικά με διαχρονικές και όχι μόνο μελωδίες.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved