3 συμβουλές για τα λεφτά σου από τον Daniel Craig

Ο τελευταίος 007 θέλει να μην είσαι απερίσκεπτος. Αλλά και να απολαύσεις την ζωή όπως πρέπει. 

Έμεινε άστεγος, είχε μόλις 10 λίρες στην τσέπη για μία ολόκληρη βδομάδα και παρόλα αυτά κατάφερε να προσγειωθεί στον ρόλο του James Bond και να χτίσει όχι μόνο μία καριέρα αλλά και ένα ολοκαίνουργιο πορτοφόλι. Γι’ αυτόν τον λόγο ακριβώς, ο Daniel Craig είναι ο μόνος που αξίζεις να ακούσεις τις συμβουλές του για τα χρήματα σου.

Έστω και αν δεν σου άρεσε το James Bond: No Time to Die.

 

 

Σκέψου προτού ξοδέψεις

«Αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος και μου συνέβαινε ό,τι και τώρα με τις ταινίες του James Bond, το πιο πιθανό είναι πως θα είχα ξοδέψει και την τελευταία δεκάρα. Θα είχα αλλάξει την ζωή μου, αλλά κατά τέτοιον τρόπο που δεν θα την έλεγες υγιή. Τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Όμως επειδή βρίσκομαι στην ηλικία που είμαι, δεν νιώθω την ανάγκη να αλλάξω πολλά. Και δεν τα έχω άλλαξει».

Μην χάσεις τα καλά της ζωής

«Ζω μία αρκετά πλουσιοπάροχη ζωή παρότι δεν την δημοσιοποιώ. Θα το είχα κάνει σίγουρα αν ήμουν πιο νέος. Τις αλλαγές ωστόσο που έκανα, τις έκανα σιγά-σιγά και προσπαθώ να συνεχίσω να σκέφτομαι κατ’ αυτόν τον τρόπο. Εκτιμάς περισσότερο έτσι τα καλά που αγοράζεις και που βρίσκονται στα χέρια σου».

 

 

Δεν χρειάζεται να πουλάς μούρη

«Με φαντάζεσαι ντυμένο James Bond να οδηγώ μία Aston Martin κάθε μέρα; Για μένα αυτό είναι γελοίο. Οδηγώ ένα μικρό αμάξι πλέον. Τα πράγματα τα οποία έχουν αληθινή σημασία στην ζωή μου, δεν έχουν να κάνουν με τα λεφτά που βγάζω. Είναι τα πιο απλά και καλά θα κάνεις να το θυμάσαι αυτό. Όσα και αν βγάζεις».

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved