Τρόποι για να αποφύγεις την πολιτική κουβέντα αυτή την περίοδο

Πώς θα προκαλέσεις χάος μεταξύ αυτών που ζητούν την ψήφο σου για να γλιτώσεις εσύ. 

Η προεκλογική περίοδος μπορεί να γίνει αφόρητη για κάποιους. Όχι γιατί δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά γιατί μάλλον τους κουράζει η κουβέντα και η διαδικασία που προηγείται πριν αυτά γίνουν γνωστά. Όταν λέμε κουβέντα, εννοούμε τα πηγαδάκια που στήνονται σε διάφορα μικρά καφέ, όταν λέμε διαδικασία, εννοούμε τους συγγενείς που είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και σε αγάπησαν ξανά και φυσικά τους φίλους που σε κυνηγούν όπως τότε, που παίζατε κυνηγητό, 15 χρόνια πριν για να τους ψηφίσεις

Το χειρότερο που μπορεί να σου τύχει, όμως, είναι να βρεθείς σε κοινό τραπέζι με όλους τους παραπάνω. Τότε, νιώθεις εκτεθειμένος και απειλούμενος, πράγμα απόλυτα λογικό. Όταν, λοιπόν, σου γίνει η πρώτη ερώτηση για το ποιος βλέπεις να βγαίνει νικητής ή ποιο συγγενικό σου πρόσωπο πιστεύεις πως θα πάρει τις περισσότερους ψήφους, εσύ, για το δικό σου καλό, πρέπει να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος. Είσαι μόνος εναντίον όλων.

Δες στις φωτογραφίες που ακολουθούν, με ποιο τρόπο θα μπορέσεις να αλλάξεις την κουβέντα, «ντριμπλάροντας» τις ερωτήσεις τους. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved