Ερεύνησε παραφυσικά μυστήρια με το Sleight of Hand

Η RiffRaff Games  φέρνει την Lady Luck στην κονσόλα και θέλει να γίνεις ο καλύτερος ερευνητής.

Η RiffRaff Games ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Sleight of Hand, ένα noir video game με στοιχεία αποκρυφισμού, που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα παιχνίδια με έρευνες, στοιχεία και γενικά έχουν μέσα τους τον Σέρλοκ Χολμς.

To Sleight of Hand σου δίνει τον έλεγχο της Lady Luck, μια πρώην ντετέκτιβ που ασχολείται με τον αποκρυφισμό και που πρέπει να εντοπίσει και να νικήσει το παλιό της coven. Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται στο Steeple City με μια καταραμένη τράπουλα  στο χέρι της – στο ένα, δεδομένου ότι έχασε το αριστερό της χέρι την τελευταία φορά που είδε τις μάγισσες φίλες της.

 Κάθε κάρτα έχει μια μοναδική ικανότητα, όπως  η κάρτα Peekaboo  που εμφανίζει κρυμμένους εχθρούς. Μια άλλη χρήσιμη κάρτα που ακούγεται ονομάζεται η κάρτα Chain Smoker όπου μπλοκάρει πολλούς αντιπάλους μαζί, έτσι ώστε η Lady Luck να μπορεί να χρησιμοποιήσει μία κάρτα για να τους σταματήσει όλους.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης την επίλυση γρίφων για τη χρήση μυστικών περασμάτων και ανάκριση χαρακτήρων που συναντάς, φτάνοντας μέχρι το μεγάλο κεφάλι του coven. Τη φωνή της Lady Luck χαρίζει η Debi Mae West, η οποία έχει δανείσει και τη φωνή της στη Meryl Silverburgh του Metal Gear Solid.

Διαθέσιμο στο Steam και το Game Pass για Xbox Series X|S, ενώ για Windows PC το 2025.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved