To expansion του Elden Ring «Shadow of the Erdtree» έρχεται στις 21 Ιουνίου

Το gameplay trailer δείχνει τρομακτικά νέα bosses και μάχες σώμα με σώμα.

Οι θαυμαστές του Elden Ring που ψάχνουν κάποιο λόγο για να επιστρέψουν στο Lands Between θα έχουν σύντομα ένα. Η Bandai Namco και το στούντιο FromSoftware αποκάλυψαν σε νέο trailer ότι το DLC Shadow of the Erdtree θα φτάσει σε PC, PlayStation και Xbox στις 21 Ιουνίου. Το στούντιο ανακοίνωσε το DLC για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο.

Το τρέιλερ των τριών λεπτών παρουσιάζει νέες τοποθεσίες και πιο δόλια αφεντικά που περιμένουν να τα τσακίσεις. Το ένα μοιάζει με έναν γίγαντα που καίγεται λες και ζεις το Wicker Man, ενώ ο άλλος έχει ένα κεφάλι με κέρατο, όψη σαν λιοντάρι και αστραπιαία δύναμη. Ρίξαμε επίσης μια ματιά σε έναν χονδροειδή εχθρό σαν σκουλήκι που μπορεί σχεδόν να καταπιεί ολόκληρο τον χαρακτήρα του παίκτη. Φαίνεται ότι θα υπάρχουν νέες επιλογές μάχης σώμα με σώμα καθώς ο πρωταγωνιστής εμφανίζεται να επιτίθεται σε έναν εχθρό με συνδυασμό λακτισμάτων. Στο τέλος του κλιπ, ο ήρωάς μας βγάζει φτερά για κάτι που φαίνεται να είναι εναέρια επίθεση.

 

 

Σύμφωνα με την Bandai Namco, οι παίκτες θα εισέλθουν «στο Land of Shadow για να εξερευνήσουν μια νέα περιπέτεια γεμάτη μυστήρια και κινδύνους», όπου θα ξεδιπλώσουν τη σκοτεινή πλευρά της ιστορίας του Elden Ring». Οι προπαραγγελίες για την επέκταση των 40 δολαρίων είναι ανοιχτές και οι «νέοι« στον κόσμο του Elden Ring, θα μπορούν να παραλάβουν ένα πακέτο που περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι. Διάφορες ειδικές εκδόσεις περιλαμβάνουν πρόσθετα, όπως ένα artbook, soundtrack και μια φιγούρα του Messmer the Impaler, ο οποίος φαίνεται να είναι o βασικός κακός της επέκτασης.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved