Ποια είναι η επόμενη ημέρα για το Xbox;

Το podcast της Microsoft απάντησε σε κρίσιμα ζητήματα για το μέλλον της κονσόλας.

Στο πολυαναμενόμενο Xbox Business Update, η Sarah Bond, πρόεδρος του Xbox στη Microsoft, επιβεβαίωσε τη δέσμευση της εταιρείας για καλύτερο hardware. Tο Xbox ήδη κοιτάζει μπροστά για την επόμενη κονσόλα του, με την Microsoft να αναφέρει ότι θα είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό άλμα.

Η είδηση αυτή ήρθε στο τέλος ενός podcast διάρκειας 22 λεπτών όπου το Xbox μοιράστηκε το όραμά του για το μέλλον. Το πάνελ, με τους Διευθύνοντα Σύμβουλο της Microsoft Gaming, Phil Spencer, την Sarah Bond, και τον Matt Booty, υπεύθυνο περιεχομένου παιχνιδιών και στούντιο, μίλησε για τις φήμες ότι το Xbox θα φέρνει τα παιχνίδια του σε άλλες πλατφόρμες.

Για να διαβεβαιώσει τους ανήσυχους θαυμαστές, η Sarah Bond εξήγησε ότι το Xbox, στην πραγματικότητα, σχεδιάζει να έχει μια νέα κονσόλα επόμενης γενιάς, σχεδιάζοντας να προσφέρει «το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα που θα έχετε δει ποτέ σε μια γενιά hardware». Και συνέχισε: «Υπάρχουν κάποια συναρπαστικά πράγματα που βγαίνουν σε υλικό hardware και που πρόκειται να μοιραστούμε αυτές τις γιορτές, έχοντας επενδύσει στον χάρτη επόμενης γενιάς».

 

 

Αυτή δεν ήταν η μόνη είδηση υλικού. Η Bond άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να δούμε κάποια νέα που δεν πρέπει να αποτελούν έκπληξη για όποιον παρακολούθησε τη μάχη του Xbox με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου για την εξαγορά της Activision Blizzard το 2023. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το Xbox αποκάλυψε, κατά λάθος, έγγραφα τα οποία έδειχναν τα σχέδια υλικού του για το μέλλον. Αυτό περιελάμβανε μια ανανέωση Xbox Series X μέσης γενιάς και ένα νέο χειριστήριο με απτική τεχνολογία.

Με τα σχόλια αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τουλάχιστον ένα από αυτά αυτή την περίοδο των γιορτών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved