Death Stranding: Ετοιμάσου να το δεις σε επιλεγμένες Apple συσκευές

Κυκλοφορεί στις 30 Ιανουαρίου.

Μετά από μια σχετικά μικρή καθυστέρηση, οι κάτοχοι συσκευών Apple θα μπορούν επιτέλους να εξερευνήσουν και να χαθούν στον κόσμο του Death Stranding.  θα μπορείτε να μπείτε στον μοναδικά παράξενο κόσμο του Death Stranding στις συσκευές Apple. To walking simulator του Hideo Kojima θα είναι διαθέσιμο σε μοντέλα iPhone 15 Pro και iPad και Mac με M-Series chips  στις 30 Ιανουαρίου. To open world στις συσκευές θα κοστίσει περίπου 40 δολάρια, αλλά με τις προπαραγγελίες οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν μέχρι και το 50% της τιμής.

Δεδομένου ότι μιλάμε για το director’s cut του Death Stranding, περιλαμβάνει πρόσθετα που δεν είναι διαθέσιμα στο βασικό παιχνίδι. Δηλαδή πρόσθετες τοποθεσίες, όπως ένα υπόγειο εργοστάσιο, εκτεταμένες αποστολές και περισσότερους τρόπους για να βοηθήσετε τον Sam να παραδώσει πακέτα - όπως συσκευές για τα φορτία και σταθεροποιητές για να αποτρέψετε τον ήρωα να πέσει και να χάσει λίγο εξοπλισμό.

Ο Kojima απέχει πολύ από το να έχει τελειώσει με αυτό το σύμπαν. Υπάρχει ήδη ένα σίκουελ είναι στα σκαριά, με τις φήμες να υποδηλώνουν ότι περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται τις επόμενες δύο εβδομάδες. Η Kojima Productions συνεργάστηκε επίσης με την εταιρεία παραγωγής ανεξάρτητων ταινιών A24 για να κάνει μια ταινία Death Stranding.

Με το καλό να έρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved