Το Marvel's Spider-Man 2 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ταινία

Υποδεχόμαστε το παιχνίδι που θα μας κολλήσει στο PS5.

Δεν είναι ότι δεν είχαμε ιδέα για το επόμενο κεφάλαιο του Sony-verse για τον Spider-Man αλλά τώρα έχουμε κάθε λόγο να τρέμουμε από την αγωνία. Δεν είναι μόνο η ένωση των δύο Spider-Man σε ένα παιχνίδι (Peter Parker και Miles Morales), ούτε η παρουσία εμφατικών villains όπως ο Venom (κυρίως) και ο Kraven the Hunter, αλλά ότι έχει φοβερό potential ως story από μόνο του.

Δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ που είχε κυκλοφορήσει.

Με λίγες μέρες να απομένουν για την κυκλοφορία του, το PlayStation έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το τελικό trailer του Marvel's Spider-Man 2. Και, όπως καταλαβαίνετε, είναι επικό.

Στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, λοιπόν, ο Peter Parker ενώνει τις δυνάμεις του με τον Miles Morales κόντρα σε διάφορους κακούς, όπως ο Mr. Negative, ο Lizard και ο Sandman. Η μεγαλύτερη απειλή ωστόσο του παιχνιδιού είναι ο ίδιος ο Parker από την ώρα και τη στιγμή που μέσα του μπαίνει ο τρομακτικός symbiote που τον μεταμορφώνει σε μαύρο Spider-Man. Αν και εδώ που τα λέμε, όταν ακούμε symbiote, ξέρουμε ότι κάποιος άλλος πλησιάζει.

 

Marvels Spider Man 2 venom

Εσείς παίξατε το Spider-Man της Sony; Δείτε πώς το βιώσαμε εμείς.

Ένας μικρός εμφύλιος δείχνει να ξεσπάει ανάμεσα στους δύο φίλους αλλά και την Mary Jane Watson, ωστόσο επειδή κάπως πρέπει να κυλήσει η ιστορία, το symbiote θα καταλήξει σε κάποιον άλλον ξενιστή, δημιουργώντας τον επιβλητικό Venom. Θα είναι άραγε αυτός ο ξενιστής, ο Eddie Brock ή ο Harry Osborn;

Το φινάλε του πρώτου παιχνιδιού πάντως είχε δείξει ότι είμαστε πιο κοντά στη δεύτερη πιθανότητα.

 

 

Σε λίγες μέρες θα το μάθουμε

Μέχρι τότε το επιβλητικό trailer θα μας κάνει να σκεφτόμαστε πολλά για τη συναρπαστική συνέχεια της ιστορίας αλλά και του εξαιρετικού gameplay με τις ατέρμονες μάχες και την μεγάλη δυσκολία. Το τρέιλερ πάντως είναι τόσο καλό που μπορεί να στείλει καθέναν σε ένα μαγαζί για να αποκτήσει ένα PS5. Εμείς το σκεφτόμαστε πάντως, εσύ;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved