To Marvel's Spider-Man 2 έρχεται με Venom στο PS5 κι έχει νέο trailer

To 2023 θα φέρει μαζί του Miles Morales, Peter Parker και φυσικά τον Venom.

Το Marvel’s Spider-Man έχει πράγματι συνέχεια. Η Insomniac Games παρουσίασε το νέο παιχνίδι την Πέμπτη στο PlayStation Showcase 2021 της Sony και έκανε tease έναν σημαντικό νέο κακό: τον Venom.

 

 

Τα δυνατά χαρτιά τα κρατούσε για το τέλος η Sony για το PlayStation Showcase 2021 και εκτός από την ανακοίνωση-έκπληξη του Marvel's Wolverine, η Insomniac Games είχε κι άλλο άσσο στο μανίκι.

Το Marvel’s Spider-Man 2 έρχεται στο PlayStation 5 το 2023 και τόσο ο Peter Parker όσο και ο Miles Morales θα είναι εκεί ως οι φύλακες της γειτονιάς.

 

 
 

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε και επίσημα με ένα πρώτο trailer που θα ανανεώσει την αραχνοαίσθηση των fans και όχι άδικα.

Επιβεβαιώνεται πως τόσο ο Miles Morales όσο και ο Peter Parker θα πρωταγωνιστούν στο sequel, αλλά το καλύτερο είναι ότι ο μεγάλος κακός της υπόθεσης θα είναι ο Venom, στον οποίο θα δανείζει τη φωνή του Tony Todd, γνωστός για τον ρόλο του ως Candyman τόσο στην παλιά όσο και στη νέα ταινία του 2021.

Ακόμα βέβαια δεν έχουμε κάποια ένδειξη ότι ο Venom θα είναι ο αγαπημένος μας Eddie Brock, καθώς με βάση τα post credit scenes των πρώτων δύο videogames Spider-Man, ο αυτός ο οποίος μεταφέρει το symbiote είναι ο Harry Osborn.

Διάβασε εδώ το review που κάναμε για το Marvel’s Spider-Man.

 

 

Το Marvel’s Spider-Man κυκλοφόρησε το 2018 για το PlayStation 4 και ήταν ένα τεράστιο χτύπημα τόσο για τη Sony όσο και για την Insomniac Games. Η Sony απέκτησε το στούντιο το 2019, μετά από μια σχεδόν 20ετή ιστορία της Insomniac που ανέπτυξε μεγάλα franchise για το PlayStation.

Δες εδώ σκηνές από το gameplay:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved