Starfield: Τα καλύτερα όπλα που θα βρεις στο παιχνίδι

Εκτός από τα artifacts θα χρειαστείς και τα όπλα. Και αυτά είναι τα καλύτερα.

Έχεις ξεκινήσει να παίζεις και φανταζόμαστε ότι έχουν περάσει πολλά καλούδια του Starfield στο οπλοστάσιό σου, αλλά η ερώτηση παραμένει. Που θα βρεις τα καλύτερα; Ή τέλος πάντων, που θα βρεις αυτά που θα κάνουν την διαφορά; Τα μαζέψαμε εδώ και σου παρουσιάζουμε και ποια είναι και που θα τα βρεις.

 

Deadeye

deadeye starfield

Είναι και κομψό και έχει και κάτι από Dirty Harry. Είναι από τα όπλα που μπορείς να βρεις νωρίς στο παιχνίδι, αφού επιλέξεις να ξεκινήσεις την αποστολή Deputized στην Akila City. Το όπλο θα σου το δώσει ο σερίφης της πόλης, ένας ωραίος τύπος ονόματι Marshal Blake, όπου με αυτό θα επιβάλεις το νόμο και την τάξη. Αν θέλεις. Εναλλακτικά μπορείς απλά να βλέπεις τους εχθρούς να πέφτουν στην άκρη της καπνισμένης κάννης σου.

 

Gallow’s Reach

gallowsreach

Και τι πάει να πει που είμαστε στο μέλλον; Παντού υπάρχει χώρος για ένα όπλο που θυμίζει την Γη στις παλιές κακές εποχές της, όταν τα ΑΚ47 θέριζαν τον κοσμάκη. Σε αυτή την περίπτωση ονομάζεται Gallow’s Reach και μπορείς να το βρεις κατά την διάρκεια της αποστολής No Sudden Moves, όπου βρίσκεται στην προσωπική καμπίνα του Captain Petrov – και όχι στο χρηματοκιβώτιό του. Καλή απόλαυση.

Διάβασε επίσης: Αυτό που αξίζει να κάνεις περισσότερο στο Starfield

Experiment A-7

a7 starfield

To shotgun που προσβάλλει. Τον αντίπαλο προφανώς. Ίσως από τα πιο δυνατά αν όχι το δυνατότερο shotgun στο παιχνίδι. Θα το λάβεις προς το τέλος του main story, από έναν τύπο που βρίσκεται στο σταθμό Nishira και ονομάζεται Ethan. H αποστολή λέγεται Entagled και είναι από τις πολύ ωραίες του παιχνιδιού. Το Experiment A-7 ακόμα πιο ωραίο και δουλεύει φουλ.

 

Peacekeeper

peacekeeper starfield

Αν βρεθείς με το διαστημόπλοίο σου στο Altair, θα ακούσεις το μήνυμα του Private Mahoney που ζητάει βοήθεια. Ακολουθεί μία αποστολή με πολύ πιστολίδι ώστε να βοηθήσεις τόσο τους UC όσο και τους Freestar Rangers, αλλά θα αποζημιωθείς με αυτό το κορυφαίο rifle με τις διπλές δεσμίδες λέιζερ. Κάψτα όλα.

 

Unrestrained Vengeance

vengeance starfield

To Unrestrained Vengeance θα καταφέρει να γίνει δικό σου, στην περίπτωση που νικήσεις τον  Hunter κατά τη διάρκεια της αποστολής High Price to Pay – αν δεν ξέρεις ποιος είναι (ακόμα) ο Hunter, δεν λέμε παραπάνω για να μην κάνουμε spoilers. Πάντως για να πάρεις το rifle, χρειάζεται να ρίξεις το health bar του μόλις μία φορά. Θα εμφανιστεί ξανά, αλλά μέχρι τότε θα έχεις καταφέρει να κάνεις το όπλο δικό σου.

 

Eternity’s Gate

eternity starfield

Εδώ είμαστε. Θα πούμε μόνο πως όταν έρθει η ώρα να αποφασίσεις ανάμεσα στον Emissary και τον Hunter, είτε θα πρέπει να πάρεις το μέρος του δεύτερου, είτε κανενός. Όταν ξεπαστρέψεις τον πρώτο, αυτό το particle rifle θα γίνει δικό σου. Και πίστεψέ μας, το χρειάζεσαι στο οπλοστάσιό σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved