Ετοιμαστείτε και για τρίτο Star Wars Jedi παιχνίδι

Ετοιμαστείτε και για τρίτο Star Wars Jedi παιχνίδι

Φαίνεται πως τελικά το Star Wars Jedi: Survivor δεν ήταν το τέλος της μεγάλης περιπέτειας του Cal. H Respawn Entertainment δείχνει να έχει ήδη στα σχέδιά της και την παραγωγή ενός τρίτου παιχνιδιού και όλα αυτά μαθεύτηκαν στην gaming κοινότητα χάρη σε μια αγγελία εργασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΑ αναφέρει στην αγγελία ότι ζητείται game writer ώστε να δουλέψει πάνω σε μια Star Wars εμπειρία και αν θυμηθούμε τις δηλώσεις των εκπρόσωπων της εταιρείας και την αγάπη τους για τις τριλογίες, θα λέγαμε πως η δουλειά πηγαίνει προς τα εκεί. Για την ακρίβεια, η αγγελία όπως έγινε γνωστή μέσω χρήστη του Reddit, αναφέρει τα παρακάτω.

We’re looking for a highly skilled Principal Game Writer who will embrace our philosophy and share their hard-earned expertise to help us create an incredible Star Wars experience for our players in a fun, third-person action-adventure setting."

Ειδικά από την ατάκα για third person και action adventure, θα λέγαμε ότι δεν υπάρχει ίχνος υποψίας για το αν πρόκειται για κάτι διαφορετικό. Επίσης για να μιλάμε για θέση σεναριογράφου στο κομμάτι του γκεϊμινγκ, σημαίνει πως έχει ξεκινήσει ήδη μια κάποια παραγωγή του παιχνιδιού αυτού. Οπότε ενδεχομένως να έχουμε αποκαλυπτήρια πολύ πιο σύντομα από ότι περιμένουμε, τουλάχιστον ως προς το χρόνο που θα κυκλοφορήσει το παιχνίδι.

 

 

Καλώς να μας έρθει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved