Όλα όσα γνωρίζουμε για το διαστημικά υπέροχο Starfield

Αρκεί η Bethesda να κρατήσει τις υποσχέσεις της.

Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που καταφθάνουν στο Xbox Series X, η Bethesda προετοιμάζεται για να μας δώσει μία απίστευτη μοναδική περιπέτεια στο διάστημα. Αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο Starfield.

Που διαδραματίζεται

 

star22

 

Η εύκολη απάντηση είναι στο διάστημα. Ουσιαστικά στο παιχνίδι παρουσιάζεται ένα σύμπλεγμα γνωστών και μη-γνωστών πλανητών που οι άνθρωποι της εποχής αποκαλούν Settled Systems και που βρίσκονται 50 έτη φωτός μακριά από το ηλιακό μας σύστημα. Στο Starfield θα υπάρχουν περίπου 100 διαφορετικά συστήματα με 1000 πλανήτες, όλα έτοιμα και διαθέσιμα προς εξερεύνηση. Το αν θα βρεις ζωή ή όχι σε αυτά, είναι μια άλλη κουβέντα.

Το στόρι του παιχνιδιού

 

starfield city

 

Η βασική ιστορία του Starfield δεν είναι γνωστή και εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνει η Bethesda και δεν αποκαλύπτει περισσότερα. Γνωρίζουμε ότι το Starfield διαδραματίζεται το 2330, 20 χρόνια αφότου δύο από τις μεγαλύτερες «φατρίες» στο Settled Systems  (United Colonies και Freestar Collective) εμπλέκονται σε έναν αιματηρό πόλεμο αποικιών για εδαφικό έλεγχο. Ό,τι δηλαδή φανταζόμαστε ότι θα γίνει στις αποικίες του διαστήματος.

Εσύ θα υποδυθείς ένα από τα μέλη του Constellation, μιας οργάνωσης εξερευνητών του διαστήματος που προσπαθούν να εξερευνήσουν  ό,τι έχει μείνει μετά την συμπλοκή και φυσικά θα επιλέξεις σε ποιανού το πλευρό θα σταθείς.  Η Bethesda έχει αποκαλύψει ότι το main quest του παιχνιδιού, θα είναι 20% μεγαλύτερη από το Skyrim και το Fallout 4.

Τι μπορείς να κάνεις

 

starfield 32

 

Σχεδόν τα πάντα αλλά το πώς και πού θα κινηθείς αφορά εσένα προσωπικά. Μπορεί να θέλεις να μείνεις στο κομμάτι της εξερεύνησης των πλανητών που θα θυμίζει Mass Effect Andromeda. Μπορείς να γίνεις έμπορος, τυχοδιώκτης, κυνηγός επικηρυγμένων και φυσικά…πειρατής του διαστήματος. Θα αναπτύξεις τα skills σου όπως εσύ επιθυμείς και, για να τα πούμε όλα, θα μπορείς να αλλάξεις σε πρώτο και τρίτο πρόσωπο όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια της Bethesda.

Το διαστημόπλοιο της καρδιάς μας

 

starfield909

 

Πιλοτάρεις άφοβα, χτίζεις το διαστημόπλοιό σου όπως το είχες φανταστεί και αφήνεσαι στο άγνωστο. Όμως το διαστημόπλοιο είναι το σπίτι σου. Και για να μπορέσεις να επιβιώσεις στο αχανές διάστημα, δεν μπορείς να πιλοτάρεις καρυδότσουφλο, σωστά; Οπότε από λέιζερ και πυραύλους μέχρι κουκέτες για το πλήρωμα και αποθηκευτικούς χώρους για εμπορεύματα, θα το φτιάξεις όπως το φαντάζεσαι για να ζήσεις την εμπειρία σου.

Το δικό σου προσωπικό στόρι

 

strafield background

 

Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά που έχουμε δει, είναι το πως η προσωπική σου ιστορία, το background σου που λέμε, θα επηρεάσει την περιπέτεια που θα βιώσεις. Ήσουν διπλωμάτης; Σεφ; Εξερευνητής ή γκάνγκστερ; Ό,τι και αν ήσουν, τα skills που θα έχεις αποκτήσει από το ιστορικό σου, θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια σειρά από δραστηριότητες στο παιχνίδι. Από το να φτιάξεις πιο υγιεινό φαγητό μέχρι να μπορέσεις να πείσεις τον κόσμο που συναντάς ή ακόμη και να εξερευνήσεις πλανήτες με μεγαλύτερη ευκολία. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ενδιαφέρον.

Και από trailer έχουμε αυτό

 

 

Αν όλα τα παραπάνω δεν σε έπεισαν, σίγουρα θα σε πείσει το trailer. Το Starfield κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου και ετοιμάζεται να διαπρέψει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved