Το Dead Island 2 κάνει το Walking Dead να φαίνεται παιδική χαρά

Κυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ και περιμένουμε πετσόκομμα πέρα από κάθε φαντασία.

Μπορεί πολλοί από σας να έχουν θεωρήσει γραφικά μέχρι αηδίας τα παιχνίδια με ζόμπι, αλλά υπάρχουν αυτοί που τα κάνουν καλά και αυτοί που τα κάνουν καλύτερα. Το Dead Island όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά είχε πάρει εξαιρετικές κριτικές για τα mechanics και την υπόθεση του, αλλά και τους διάφορους τύπους τεράτων που έμπαινες στη διαδικασία να αντιμετωπίσεις.

Όλα αυτά ξεκίνησαν το 2014, με τον τίτλο να έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, αφού οι εταιρείες παραγωγής η μία μετά την άλλη εγκατέλειπαν το πρότζεκτ για μια σειρά από λόγους. Αλλά τώρα βρισκόμαστε στο 2023 και η παραμονή. Σε ένα Λος Άντζελες το οποίο δεν θα ήθελες να επισκεφτείς για κανένα λόγο, f αφού κυριολεκτικά η κόλαση έχει έρθει επί γης. Ρίξε μια ματιά στο τελευταίο τρέιλερ για να καταλάβεις.

 

 

Στο νέο τίτλο της Deep Silver,  καλείσαι να επιλέξεις ανάμεσα σε έξι διαφορετικούς χαρακτήρες όπου χρειάζεται να κάνετε μόνο ένα πράγμα: να εξολοθρεύσετε ζόμπι. Ο ήρωάς σου σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει ανοσία στα δαγκώματα από τα ζόμπι και θα αποτελέσει την ελπίδα της ανθρωπότητας ώστε να βρει ένα αντίδοτο. Μέχρι τότε καλείσαι να πυροβολήσεις να τεμαχίσεις να ανατινάξεις να πετσοκόψεις όποιο ζόμπι βρεθεί μπροστά σου. Θα υπάρχουν πολλά όπλα, πολλές ευκαιρίες και από τα λίγα που έχουμε δει με το gameplay η εμπειρία αναμένεται να είναι φανταστική.

Υπέροχο δώρο για τον εαυτό σου μιας και κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου και έρχεται με μπόλικο αίμα και τέρατα. Βοήθειά μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved