To GoldenEye του Far Cry μας κάνει πραγματικά περήφανους

Μετά τη remaster έκδοση για το n64, υπάρχει μια ακόμα πιο ρεαλιστική και είναι πραγματικό έπος.

Το GoldenEye του Nintendo 64 δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι που ήρθε για να μας προσφέρει δράση, γνωρίζοντάς μας το first person shooter και τα headshot kills, αλλά υπήρξε η απόλυτη επανάσταση στα videogames.

Τόσο εμφατικό που ακόμα και σήμερα που έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε, το παίζεις με τεράστια ευχαρίστηση.

Κάποιοι το θεωρούν το κορυφαίο videogame ever.

Μια από τις ένοχες απολαύσεις των videogamers (και όχι μόνο) είναι να παρακολουθούν τα Walkthrough (να βλέπεις σε βίντεο κάποιον να παίζει ολόκληρο videogame) που κυκλοφορούν στο Youtube, με τον χρήστη Graslu00 να έχει αποδειχτεί μέχρι σήμερα ως ο κορυφαίος παίκτης James Bond που έχουμε συναντήσει ποτέ.

Ειδικά στο GoldenEye 64 ο τύπος σκίζει. Είτε παίζει το αυθεντικό, είτε τη remastered έκδοση που όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ αλλά μας έκανε να τη λατρέψουμε.

 

 

Όταν όμως είσαι τέλειος σε κάτι, αναζητείς και άλλα μονοπάτια για να επεκτείνεις την επιτυχία σου και ο Graslu00 αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο campaign του Far Cry 5 για το GoldenEye και όπως μπορείτε να φανταστείτε κανείς δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.

Όσον αφορά το gameplay το γραφικό είναι ό,τι πιο κοντινό στη σύγχρονη εποχή σε συνδυασμό με τις κινήσεις, τα πρόσωπα και την υπόθεση του εμβληματικού παιχνιδιού που έμαθε στα 90’s kids να λατρέψουν τον James Bond.

Η αλήθεια είναι ότι σε πιστολίδι η έκδοση του Far Cry χάνει πολύ, αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική προσπάθεια και πολύ ανώτερη από το remaster (GoldenEye Reloaded) που κυκλοφόρησε το 2010. Για να απολαύσεις τον Graslu00 εν δράσει για μία ακόμα φορά ως Bond, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο.

GoldenEye 64 - Far Cry 5


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved