FIFA 23: Έχουμε το επίσημο trailer κι όλο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι εδώ

Μας περιμένουν ώρες ατελείωτου καψίματος.

Ποιος δεν έχει καεί με κάποιο ποδοσφαιράκι στο σπίτι του με φίλους ή και μόνος του; Τώρα το υπέρτατο παιχνίδι είναι εδώ για να σε κάψει ακόμη περισσότερο. Αν θέλεις ένα αληθινό ποδοσφαιράκι τότε εδώ είσαι.

House of the Dragon: Το επίσημο trailer είναι εδώ κι αφήνει πίσω του στάχτη

Η EA Sports δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer του FIFA 23, όπου και για πρώτη φορά είδαμε υλικό από το gameplay. Για άλλη μια φορά στο επίκεντρο βρίσκεται η λεπτομέρεια στην απεικόνιση, αλλά έχει δοθεί έμφαση και στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, το παιχνίδι θα περιλαμβάνει δύο γυναικεία πρωταθλήματα από την ημέρα κυκλοφορίας του, τις Barclays Women’s Super League (Αγγλία) και Division 1 Arkema (Γαλλία).

 

 
 

Πάντοτε οι αστέρες των εξώφυλλων του FIFA 23 βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, δηλαδή οι Κιλιάν Εμπαπέ (Παρί Σεν Ζερμέν) και Σαμ Κερ (γυναικεία ομάδα της Τσέλσι), αν και θα δείτε πως κάνει μια παρέλασε ποδοσφαιρικών αστέρων. Αυτή τη φορά όχι μόνο από το ανδρικό αλλά και από το γυναικείο ποδόσφαιρο, στο οποίο το FIFA 23 δίνει ιδιαίτερη έμφαση μιας και η ερχόμενη σεζόν θα έχει διπλό Μουντιάλ, όπως τονίζει και η ΕΑ Sports.

Και αυτό διότι τον χειμώνα θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών 2022 στο Κατάρ, ενώ τον ερχόμενο Ιούλιο το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023 στα γήπεδα της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Οι εν λόγω διοργανώσεις θα κυκλοφορήσουν σαν post-launch περιεχόμενο εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του FIFA 23.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved