House of the Dragon: Το επίσημο trailer είναι εδώ κι αφήνει πίσω του στάχτη

Το House Targaryen δείχνει τον σωστό δρόμο για το prequel του Game Of Thrones.

Το Game Of Thrones σάρωσε στο πολύχρονο πέρασμα του από τις οθόνες μας και τώρα όλοι οι τρελαμένοι φανς έχουν μείνει για καιρό διψασμένοι. Βλέπουμε και ξαναβλέπουμε τη σειρά που έμεινε στις καρδιές μας και χάραξε το νόημα του έπους στον εγκέφαλο μας.

Τώρα όμως ήρθε επιτέλους η ώρα για να δούμε ποιος ήταν καθισμένος στον αιχμηρό θρόνο. Το παρελθόν ουρλιάζει μέσα από το στόμα των δράκων του Οίκου Targaryen και το Prequel είναι εδώ κι επίσημα με ένα απίστευτο trailer που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις πραγματικά.

Halloween Ends: Το επίσημο trailer έφτασε και μας κάνει να κλειδώνουμε τις πόρτες

Το νεότερο trailer του House of The Dragon κυκλοφόρησε από το HBΟ και αφήνει μια καθαρή γεύση "Game of Thrones" με ένα κυριολεκτικό... "παιχνίδι του στέμματος" να είναι το επίκεντρο της ιστορίας της prequel σειράς του σύμπαντος.

 

 
 

Όποιος έχει διαβάσει τα βιβλία κι έχει δει τη σειρά ξέρει πολύ καλά πως ο κόσμος του Martin είναι πολύ βαθύς και πολύπλοκος και τώρα με αυτό το prequel όλα θα ξεκαθαρίσουν κι έτσι θα καταλάβουμε πολλά πράγματα και για τη σειρά που ήδη έχουμε δει κι αγαπήσει.

Οι Targaryens θα σφαχτούν μεταξύ τους για το ποιος θα διαδεχθεί τον Βασιλιά Viserys με τον Πρίγκιπα Daemon (Matt Smith) και την Πριγκίπισσα Rhaenyra (Emma D'Arcy) να είναι οι επικρατέστεροι. Αυτή η διαμάχη φυσικά θα φέρει...φωτιά και αίμα στα επτά βασίλεια του Westeros, με τους δράκους ειδικά να είναι σε πρώτο πλάνο ως τα ισχυρότερα όπλα της βασιλικής οικογένειας για την επιβολή της εξουσίας της.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved