Μπες στον μαγικό κόσμο της Nintendo!

Ιδρύθηκε το μακρινό 1889 και ξεκίνησε τη λειτουργία της παράγοντας παραδοσιακές ιαπωνικές κάρτες hanafuda. 

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του gaming το 1977 με το Color TV-Game πριν κατακτήσει τον κόσμο τη δεκαετία του 80 με τίτλους όπως τα Donkey Kong και Super Mario Bros. και κονσόλες όπως τα NES και Game Boy. Το όνομα της Nintendo έχει γίνει πλέον συνώνυμο του gaming και πίστεψέ μας, όχι άδικα. Το Nintendo Switch, το πιο πρόσφατο σύστημα της εταιρείας αποδεικνύει περίτρανα το γιατί «πατώντας» στο γνωστό -για τη Nintendo- τρίπτυχο: φρέσκια ιδέα, έξυπνη υλοποίηση, υπέροχοι τίτλοι.

Εμείς θα εστιάσουμε σε αυτό το τελευταίο, τα παιχνίδια δηλαδή που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου. Είτε είσαι κι εσύ εκ των τυχερών κατόχων του, είτε σκέφτεσαι να το κάνεις δικό σου, έλα να δούμε ποια είναι αυτά.

 

New Super Mario Bros. U Deluxe

pic2

Το Wii U πρόλαβε να υποδεχθεί στη σύντομη ζωή του ορισμένα πραγματικά εξαιρετικά παιχνίδια. Το πρόβλημα ήταν πως κανείς δεν είχε την κονσόλα, με αποτέλεσμα τα περισσότερα εξ αυτών να πάνε… άκλαφτα! Ευτυχώς η Nintendo το πήρε χαμπάρι και άρχισε να τα κυκλοφορεί εκ νέου, με το New Super Mario Bros. U Deluxe να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα. Περιλαμβάνει τα New Super Mario Bros. U και New Super Luigi U με 164 πίστες συνολικά, πέντε modes συνολικά και υποστήριξη multiplayer με τη συμμετοχή έως και τεσσάρων παικτών.

 

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Με τους φίλους της Nintendo να περιμένουν πώς και πώς το sequel του, δε θα μπορούσαμε να μη σου προτείνουμε το The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ένας τίτλος που συνόδευσε το Switch στα πρώτα του βήματα στην αγορά και αποτελεί ακόμα και σήμερα έναν από τους καλύτερους που κυκλοφόρησαν ποτέ γι’ αυτό, το Breath of the Wild θα σε μεταφέρει σε έναν εκπληκτικό κόσμο χαρίζοντάς σου μία περιπέτεια που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ. Εξερεύνηση και μάχες εναλλάσσονται με ιδανικό ρυθμό, σε μία εμπειρία που θυμίζει αλά Nintendo εκδοχή του Skyrim.

 

Ori and the Will of the Wisps

pic3

Το Ori and the Will of the Wisps είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο χαριτωμένα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Κλασικό metroidvania, πατά στο πρώτο παιχνίδι της σειράς (Ori and the Blind Forest) και διορθώνοντας τα ελάχιστα κακώς κείμενά του, παρουσιάζει ένα θεσπέσιο αποτέλεσμα. Το gameplay διαθέτει αξιοσημείωτο βάθος, οι γρίφοι θα σε βάλουν να σκεφτείς σοβαρά ενώ την ίδια στιγμή η μεθυστική ατμόσφαιρα που δημιουργεί η απίθανη χρωματική παλέτα και το μαγικό soundtrack, θα σε συνεπάρει.

 

Metroid Dread

Αναπτυσσόταν για χρόνια. Το περιμέναμε ακόμα περισσότερα. Εν τέλει όμως κυκλοφόρησε κι αυτό είναι που μετράει! Το Metroid Dread, ένα από τα αρτιότερα παιχνίδια του 2021, μας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθούμε με τη θρυλική Samus Aran σε έναν αφιλόξενο κόσμο, γεμάτο κινδύνους και εξωγήινους αντιπάλους. Απόκτησε νέες δυνάμεις και γύρνα σε περιοχές που έχεις περάσει στο παρελθόν για να τις εξερευνήσεις πλήρως, δώσε μάχη για τη ζωή σου και χρησιμοποίησε το amiibo της Samus για μια μικρή βοήθεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο.

 

Mario Kart 8 Deluxe

pic4

Τι λέγαμε πιο πάνω για το Wii U και το New Super Mario Bros. U Deluxe; Ε, τα ίδια ακριβώς ισχύουν με το Mario Kart 8 Deluxe. Η Ninty πήρε το έτσι κι αλλιώς πλήρες Mario Kart 8, του προσέθεσε όλο το DLC που αναπτύχθηκε γι’ αυτό με έξτρα, καινούριο περιεχόμενο, βελτίωσε και τα γραφικά έτσι ώστε να φτάσουν τα 720p σε handheld mode και τα 1080p σε docked καταστάσεις και μας το σέρβιρε εκ νέου! Υποδέξου λοιπόν το Mario Kart 8 Deluxe, έναν racing τίτλο που θα σε κάνει να περάσεις καλά!

 

Super Smash Bros. Ultimate

Η σειρά Super Smash Bros. έχει το δικό της, φανατικό κοινό και το Ultimate αποτελεί κατά γενική ομολογία την καλύτερη ποιοτικά και πληρέστερη κυκλοφορία στο πλαίσιό της. Πρόκειται άλλωστε για το μόνο παιχνίδι στο οποίο χαρακτήρες από τα Mario, τα Castlevania, τα Pokemon, τα Metal Gear, τα Street Fighter και τόσα άλλα franchises μπορούν να βρεθούν στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή. Ένα fighting game με φρενήρη ρυθμό, το Super Smash Bros. Ultimate θα το μάθεις στη στιγμή αλλά θα περάσει καιρός μέχρι να το κατακτήσεις πραγματικά. Το ‘χεις;

 

Donkey Kong Country: Tropical Freeze

pic5

Το Donkey Kong Country: Tropical Freeze αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη στη σειρά platformers με πρωταγωνιστή τον συμπαθέστατο γορίλλα και παράλληλα τον πρώτο τίτλο της σειράς στο Switch. Με πανέμορφα γραφικά, gameplay που ισορροπεί μαεστρικά ανάμεσα στην ταχύτητα και την εξερεύνηση αλλά και ένα ολοκαίνουριο mode, ο τίτλος θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις με τον Donkey, τον Diddy, τη Dixie και τον Cranky Kong -ο καθένας με τις δικές του κινήσεις και ικανότητες- προκειμένου να επαναφέρεις τη γαλήνη στο Donkey Kong Island.

 

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

pic6

Οι πιθανότητες να έχεις παίξει το Super Mario 3D World είναι ελάχιστες. Θυμάσαι τι είπαμε πιο πάνω άλλωστε για τους τίτλους του Wii U, ε; Ευτυχώς για όλους μας, η Nintendo αποφάσισε να το λανσάρει εκ νέου και αυτό και μάλιστα πακέτο με το επιπρόσθετο περιεχόμενο Bowser’s Fury. Ένα πραγματικά γενναιόδωρο πακέτο που θα σου χαρίσει ουκ ολίγες ώρες ψυχαγωγίας μέσα από έξυπνα και καλοσχεδιασμένα επίπεδα τα οποία θα παίξεις είτε μόνος, είτε με παρέα (υποστηρίζεται multiplayer με έως και τέσσερις παίκτες).

 

Immortals: Fenyx Rising

Τι λέγαμε ακριβώς από πάνω για το Breath of the Wild; Συνδύασέ το με την ελληνική μυθολογία, μπόλιασέ με το σαφείς επιρροές από το Assassin’s Creed Odyssey και ταινίες όπως το Princess Bride και έχεις το Immortals Fenyx Rising, μία ευχάριστη περιπέτεια από τη Ubisoft που ήρθε από το πουθενά για να θρονιαστεί στα top10 μας! Ο τίτλος της Ubisoft Quebec συνδυάζει τα έξυπνα παζλ με τα όμορφα περιβάλλοντα, την απολαυστική εξερεύνηση και τις βγαλμένες από χορογραφία μάχες. Πρόσθεσε τους ενδιαφέροντες χαρακτήρες και την καλογραμμένη ιστορία και δε θες τίποτε άλλο.

 

Animal Crossing: New Horizons

pic7

Ξέχνα τις σκοτούρες και τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου και έλα στον κόσμο του Animal Crossing: New Horizons. Μετάτρεψε ένα έρημο νησί στον δικό σου, προσωπικό παράδεισο, χρησιμοποιώντας τους φυσικούς πόρους για να δημιουργήσεις κάθε λογής αντικείμενο. Παίξε το παιχνίδι όπως σ’ αρέσει περισσότερο, ασχολήσου με τις δραστηριότητες που σε γεμίζουν πραγματικά και επισκέψου τους φίλους σου για να περάσετε τον χρόνο σας μαζί. Με gameplay χωρίς περιορισμούς και πλήρη ελευθερία κινήσεων, το Animal Crossing θα σου επιτρέψει να εξαντλήσεις τη φαντασία σου!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved