Τι γίνεται όταν η φίλη σου είναι άσχετη από μαγειρική;

Έτσι θα ετοιμάσεις τις καλύτερες συνταγές χωρίς να τα κάνεις μαντάρα στην κουζίνα!

Τι μπορείς να κάνεις όταν μία καλή σου φίλη σου, η οποία είναι άσχετη από μαγειρική, σου ζητάει να της δώσεις τα «φώτα» σου στην κουζίνα -διότι… δίχως να το πολυσκεφτεί υποσχέθηκε να ετοιμάσει δείπνο σε πέντε άτομα;

Δέχεσαι να τη βοηθήσεις και εύχεσαι να μην τα κάνει όλα… μαντάρα! =p

Αυτό ακριβώς έγινε με την φίλη μου Χριστίνα Χρόνη η οποία ως beauty blogger του Queen.gr «το έχει» με τα θέματα ομορφιάς, όμως, σε ό,τι αφορά στη μαγειρική, δυσκολεύεται να αντεπεξέλθει και μάλιστα, συνήθως φέρνει την καταστροφή, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο-ντοκουμέντο της συνάντησης μας!

Δε μπορούσα να της αρνηθώ όταν μου ζήτησε να έρθει από το στούντιο για να της δείξω κάποιες συνταγές για το τραπέζι που είχε να κάνει και… από το άγχος και τον ενθουσιασμό της να ετοιμάσει τα απόλυτα μοσχαρίσια burger και τον εναλλακτικό ντάκο που της πρότεινα, η Χριστίνα έκανε άνω-κάτω τον πάγκο, το πάτωμα και κάθε επιφάνεια του χώρου.

Την παραδέχομαι όμως γιατί είχε φροντίσει να «εξοπλιστεί» με τα κατάλληλα «σύνεργα». Όταν, λοιπόν, τα πιάτα ετοιμάστηκαν, φόρεσε τα ειδικά Scotch-Brite™ ροζ γάντια της, χρησιμοποίησε τα απαραίτητα Scotch Brite™ προϊόντα και έκανε τη κουζίνα μου να λάμψει ξανά! Διότι μπορεί να μην γνωρίζει από burger, αλλά με την καθαριότητα «δεν παίζει»!

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να φτιάξεις τις συνταγές που έδωσα στην Χριστίνα, συνέχισε να διαβάζεις. Το σίγουρο είναι πως με τα κατάλληλα Scotch Brite™ προϊόντα και τα απαραίτητα… Tsoulotip, δε χρειάζεται να φοβάσαι για το αν θα τα κάνεις -και εσύ- μαντάρα!

#sponsor

Ετοίμασε και εσύ τα απόλυτα μοσχαρίσια burger

Αν λατρεύεις τα burger και την επόμενη φορά που θα καλέσεις την παρέα σου στο σπίτι θέλεις να κάνεις τη διαφορά, δοκίμασε να ετοιμάσεις αυτή τη συνταγή για τα απόλυτα μοσχαρίσια burger. Είναι εύκολη και αρκούν λίγα υλικά για να την απολαύσεις!

Μερίδες: 4-6

Εκτέλεση: 45 λεπτά

Προετοιμασία: 25 λεπτά

Ευκολία: Εύκολη

Tsoulotip: Δεν πλάθουμε δυνατά τον κιμά γιατί θέλουμε να παραμείνει αφράτος.

 

Διάβασε ολόκληρη την συνταγή, στην ιστοσελίδα του σεφ Γιώργου Τσούλη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved