Το ποτήρι που θα τιμήσει το ουίσκι σου

Τα Norlan Glass είναι το τέλειο ταίρι για το μπουκάλι που αγαπάς.

Από τότε που ο κόσμος αγκάλιασε το premium oυίσκι και το έβαλε στο σπίτι του -και κατά συνέπεια στη ζωή του- γεννήθηκαν όλα εκείνα τα ξελιγωτικά accessorize που τα βλέπουμε και μας θυμίζουν έργα τέχνης. Ειδικότερα με τα ποτήρια. Δεν είμαστε Άγρια Δύση εδώ που άνοιγες το μπέρμπον και το έπινες από το μπουκάλι. Το καλό ποτήρι για ουίσκι, δηλώνει σεβασμό στο ίδιο το ποτό.

Ρίξε μία ματιά στην υπεροχή των γιαπωνέζικων ουίσκι. 

Να πούμε και αυτό; Χριστούγεννα έρχονται. Δώρα θα πρέπει να ψάξεις. Και ειδικά το ουίσκι, είναι μία ολόκληρη θεματική μέσα από την οποία μπορούν να προκύψουν ένα σωρό δώρα – και ειδικά για κολλητούς που το αγαπούν. Ένα τέτοιο δώρο που καλείσαι να βάλεις στο μάτι είναι και τα ποτήρια Rauk Heavy Tumbler της Norlan Glass. Μιλάμε για εξαίσια κατασκευή ποτηριού από υψηλής κοπής κρύσταλλο, κατεργασμένο εσωτερικά ώστε σε κάθε γουλιά να νομίζεις ότι κοιτάς κάποιο κατεργασμένο διαμάντι. Και αν το αγαπάς και το πονάς το ουίσκι, σίγουρα θα θέλεις ένα σετάκι για το mini bar σου.

Μπορείς να τα προμηθευτείς εδώ, με κάθε σετάκι των 2 να κοστολογείται περίπου στα 45 ευρώ. Δεν το λες και άσχημο. Άντε και καλό πιοτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved