Αυτό εδώ το ΠΟΙΗΜΑ σε σερβίρει ουίσκι ΠΡΙΝ του πεις «βάλε μου»

Αιώνια ευγνώμονες στα τεράστια μυαλά της ανθρωπότητας.

Κοιτάζοντας κάτι τέτοιες εφευρέσεις, ακούγοντας κάτι τέτοια ποιήματα, δεν βγάζουμε κιχ. Απλά, καθόμαστε στη σειρά, με ευλάβεια, χειροκροτούμε δυνατά και υποκλινόμαστε βαθιά. Είμαστε ευγνώμονες σε κάτι τέτοια μεγάλα μυαλά, που σκέφτονται πώς η σχέση μας με το ουίσκι, θα γίνει ακόμα πιο άμεση. Πώς η επικοινωνία μας μαζί του θα περάσει σε άλλο level, θα γίνει πιο τηλεπαθητική, θα γίνεται με τα μάτια. 

Και σε αυτό θα βοηθήσει η συσκευή σερβιρίσματος που θα σου παρουσιάσουμε.

Το «Pours» της βρετανικής εταιρίας Harvey & John είναι ο κολλητός μπάρμαν που ποτέ δεν είχες. Είναι εκείνος ο μπάρμαν που σε ακούει χωρίς να του μιλήσεις. Που σε σερβίρει πριν του πεις «βάλε». Που μιλάει απευθείας στα μάτια, στην καρδιά, στην ψυχή, στη γεύση σου, χωρίς να χρειαστεί πρώτα να τους πεις μία από τις θλιβερές ιστορίες σου. Είναι αυτή η φάση που θες να τα πιείς μόνος σου, χωρίς να έχεις δίπλα σου ΟΥΤΕ τον μπάρμαν.  

Με μία γυάλινη δεξαμενή, την οποία έχεις γεμίσει με ουίσκι ή κάθε ποτό της επιλογής σου, κινείται αυτόματα χάρη σε έναν αισθητήρα, που το ενεργοποιεί ώστε να γεμίσει το ποτήρι σου και με ακόμα έναν αισθητήρα βάρους ξέρει πότε να σταματήσει για να μην ξεχειλίσει. 

Στην υγειά μας, εμείς κι η μοναξιά μας:

 

 

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved