Στο Athens Bar Show ανακαλύψαμε γιατί πλέον θα πίνουμε μόνο super premium vodka

Η υπεροχή του super premium μέσα από μία εμπειρία με στόχο την αληθινά ξεχωριστή γεύση.

Είναι δεδομένο πως κάποια πράγματα πρέπει να τα γνωρίσεις για να μπορέσεις να τα εκτιμήσεις. Ειδικά στο κομμάτι του ποτού. Μεγαλώνοντας μάθαμε πως τα super premium ποτά δεν ήταν ποτέ η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Η πίστη στις άριστες πρώτες ύλες και την εξίσου άριστη τεχνογνωσία, έχουν ως αποτέλεσμα ένα τελικό προϊόν που έχει στόχο, όχι μόνο μία ξεχωριστή γεύση, αλλά και ξεχωριστές εμπειρίες. Αυτή την εμπειρία την βρήκαμε στο φετινό Athens Bar Show και συγκεκριμένα στο σημείο που η Belvedere την σέρβιρε στο παρευρισκόμενο κοινό της.

 

20181106 180445

 

Αξίζει να πούμε πως το σωστό premium ποτό, βασίζεται στην λεπτομέρεια. Όχι μόνο εκείνη που το απαρτίζει και που του δίνει την ξεχωριστή του ταυτότητα, αλλά και σε όσα συνδέονται άμεσα και έμμεσα με αυτό. Όπως για παράδειγμα τον πανέμορφο χώρο που είχε φτιάξει η Belvedere προκειμένου να υποδεχτεί όλους εμάς, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους επέλεξε να συνεργαστεί για να μας δώσουν τις γνώσεις τους. Ήταν εκεί ο Xavier Μισαηλίδης και ο Κώστας Χατζηαβάς. Ο Λυκούργος Χριστοθανόπουλος και η Χριστίνα Φωκά. Ο Αντρέας Δημητρόπουλος και η Δήμητρα Αντωνακοπούλου. Επαγγελματίες στο χώρο του bartending, part του Belvedere Collective και οι πλέον κατάλληλοι για να σε μυήσουν στην μαγεία της γεύσης της – μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος γνωρίσαμε την Belvedere Smogory Forest και την Belvedere Lake Bartężek. Και το να έχεις άριστες πρώτες ύλες είναι το ζητούμενο για ένα super premium ποτό. Σωστά;

 

BeFunky collage

«Στην Belvedere πιστεύουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο το ‘‘με τι ξεκινάς’’ κάτι. Όπως και στο μαγείρεμα, αν ξεκινήσεις με άριστες πρώτες ύλες θα έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της βότκας μας, επιλέξαμε την σίκαλη μέσα από τόσα άλλα φθηνότερα σιτηρά, για τον ισχυρό χαρακτήρα αλλά και την πολυπλοκότητα που θα συναντήσει κανείς σε άρωμα και γεύση».

Αυτά είναι τα λόγια που είπε ο Mike Foster -Global Brand Ambassador της Belvedere- σε εμάς, αλλά που προορίζονται για κάθε άνθρωπο εκεί έξω που δίνει αξία σε αυτό που πίνει. Γι’ αυτό άλλωστε πριν ο Xavier μας σερβίρει την δική του παραλλαγή στο κοκτέιλ με παντζάρι, μας έδωσε πρώτα ένα vodka shot ώστε να αντιληφθούμε την γεμάτη ξεχωριστή γεύση της Belvedere.

 Αυτή που ευθύνεται για την επιτυχία των κοκτέιλ που παρουσιάστηκαν στο Athens Bar Show και που μας έκαναν να αντιληφθούμε τι σημαίνει πραγματικά premium. Είναι μόνο το ποτό; Όχι. Είναι όλα εκείνα τα συναισθήματα που σε κάνει να αισθάνεσαι η κάθε γουλιά και το εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα που βρίσκεις σε κάθε μπουκάλι ή κοκτέιλ δημιουργημένο από έναν master bartender. Και ο Mike, ακόμη και τεχνικά, ξέρει να εξηγήσει τι είναι αυτό που της δίνει την elegant φύση της.  «Σε αντίθεση με άλλα οινοπνευματώδη ποτά, η βότκα έχει πιο λεπτές αποχρώσεις που προσφέρουν γεύση και άρωμα σε πιο ήπιες νότες».  Διακριτικότητα δηλαδή. Αυτή ήταν η ανέκαθεν elegant φύση οποιουδήποτε χαρακτηριστικού στην ανθρώπινη ιστορία. Το ίδιο συμβαίνει και στην βότκα.

 

Athens Bar Show Belvedere SER 3

 

Αν μας έμαθε κάτι το φετινό Athens Bar Show, είναι την αξία και το κύρος που αποπνέει ένα αληθινό super premium ποτό. Και ότι οι πραγματικές, οι αληθινές super premium γεύσεις, είναι εκείνες που μπορούν να δικαιολογήσουν την υπεροχή τους με την κορυφαία τους γεύση και την άνευ όρων πίστη τους στις καλύτερες πρώτες ύλες. Είναι το ποτό που δεν θέλουμε μόνο στα Athens Bar Show, αλλά στην καθημερινότητα μας. Στις εξόδους με τους φίλους μας ή ακόμη και σε αυτό το μοναχικό ποτό σπίτι μας, όπου η ιεροτελεστία επιβάλλει να το απολαύσουμε μόνοι μας.

 

Athens Bar Show Belvedere SER 19

 

Super premium από δω και στο εξής και για πάντα. Γιατί η διαφορά είναι στη γεύση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved