Σαρδέλες φούρνου με λαδορίγανη

#tsoulotip: Το κρεμμύδι δίνει μια ιδιαίτερη γλύκα καθώς ψήνεται. Αν θέλετε όμως μπορείτε να το παραβλέψετε.

 

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Σαρδέλες, καθαρισμένες
120 ml Ελαιόλαδο
2 Κρεμμύδια, μέτρια
1 Σκελίδα σκόρδο
1 Λεμόνι, τον χυμό του
Μαϊντανό
Καπνιστή πάπρικα
Ρίγανη
Αλάτι
Πιπέρι

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C με αντιστάσεις.
Παίρνουμε ένα ξύλο κοπής και το τοποθετούμε μπροστά μας. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε πρώτα στη μέση, και μετά σε λεπτές φέτες.
 
Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο giorgostsoulis.com


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved