Mια θρυλική φιλία σηματοδοτεί τα πιο εορταστικά Χριστούγεννα

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε τέσσερα μπουκάλια Jack Daniel's Sinatra Select

Όταν οι γιορτές φτάσουν, όλοι μπαίνουμε αυτόματα σε άκρως εορταστική διάθεση. Το «White Christmas» πλημμυρίζει το σπίτι και ο Frank Sinatra γίνεται ο παλιόφιλός μας ξανά. Το μπουκάλι ανοίγει και το Jack Daniel’s πέφτει στο ποτήρι, αφού με το πλούσιό του άρωμα ξεσηκώσει τις αισθήσεις μας.

Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά γίνονται συνειρμικά, γιατί μια αληθινή και διαχρονική σχέση μεταξύ του Frank Sinatra και του αγαπημένου του ποτού Jack Daniel’s επισφραγίστηκε σε μια μοναδική επιλογή προορισμένη να μείνει στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες κυκλοφορίες του Jack Daniel's, το Jack Daniel’s Sinatra Select. Πρόκειται για την επιτομή της φιλίας των δυο συμβολικών μύθων της αμερικάνικής κουλτούρας που ξεχώρισαν για το απαράμιλλο στιλ και το ασυμβίβαστο πνεύμα τους.

Επίσης, είναι αλήθεια πως ο αγαπημένος όλων Frank έζησε χωρίς συμβιβασμούς. Η τόλμη του αποτυπώθηκε στην τέχνη του, δίνοντας νέο ερμηνευτικό περιεχόμενο στα τραγούδια του. Η διαχρονικότητα του στιλ του έγινε σημείο αναφοράς σε κάθε εμφάνισή του.

Η ζωή του ήταν περιπετειώδης από την πρώτη στιγμή της γέννησης του, οι επιλογές του τολμηρές, η  μουσική του ερμηνεία αξεπέραστη και όλα αυτά γιατί ο ίδιος αποφάσισε να αφήσει το στίγμα του με επιλογές που δήλωναν την αυθεντική του προσωπικότητα, όπως ακριβώς αυθεντική ήταν και η  αγάπη του για το Jack Daniel’s. Μία αγάπη που δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν, μία αγάπη που ακόμη και σήμερα μας δημιουργεί συνειρμικές εικόνες, του Frank με ένα ποτήρι Jack Daniel’s στο χέρι.

sinatra three quarter view on white sweep 003

Ο Frank συνήθιζε να λέει «Ι’m gonna live till I die» χωρίς βαθυστόχαστα αποφθέγματα ή περίπλοκες καταστάσεις, απλά, ανδρικά, αυθεντικά. Το Sinatra Select αποτελεί ένα αποκλειστικό μείγμα αρωμάτων και γεύσεων όπου αποτυπώνεται σε κάθε γουλιά η κληρονομιά του Jack Daniel’s με ένα εκλεπτυσμένο και μοντέρνο τρόπο, μια αναφορά στο διαχρονικό καλό γούστο του Sinatra και το ποτό που ο ίδιος χαρακτήριζε ως «Gentleman’s drink».

Τιμώντας αυτή τη θρυλική σχέση μεταξύ του αγαπημένου Frank Sinatra και του θρυλικού Jack Daniel’s, μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε μία από τις 4 φιάλες Jack Daniel’s Sinatra Select (που σε άλλη περίπτωση δεν διατίθενται στην ελληνική αγορά) και ως νικητές απολαύστε αυτό το μοναδικό προϊόν στις ιδιαίτερες στιγμές σας…

Σημείωση: Η συμμετοχή στο διαγωνισμό επιτρέπεται αυστηρά σε άτομα άνω των 18 ετών.  Απολαύστε υπεύθυνα.

UPDATE: 

*** Έχουμε τους 4 μεγάλους Νικητές του Διαγωνισμού! ***

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΦΙΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Καλές γιορτές και απολαυστικές όπως ένα ποτήρι Jack Daniel's Sinatra Select 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved