Τρεις τρόποι για να βγάλεις τον Ιταλό από μέσα σου

Στο πιο δροσιστικό και ιδιαίτερο event της πόλης, έχοντας δίπλα το αμόρε σου.

Οι Ιταλοί είναι γνωστοί για το στυλ και τον τρόπο που ρίχνουν τις γυναίκες σε χρόνο dt. Θέλεις να είναι αυτά που λένε; Θέλεις να είναι ο τρόπος τους ή το ντύσιμό τους; Δεν έχει καμία σημασία, διότι στο τέλος της ημέρας, εκείνοι που βγαίνουν κερδισμένοι είναι οι ίδιοι. Και πολύ καλά κάνουν δηλαδή, καθώς οι Ιταλοί έχουν μια ιδιαίτερη φινέτσα στον τρόπο που διαχειρίζονται τη ζωή τους και απολαμβάνουν κάθε τι που εμφανίζεται στον δρόμο τους. Το βλέπεις κι εσύ, αλλά πάνω από όλους, το βλέπει σίγουρα και η κοπέλα σου. Διότι, δεν φτάνει μόνο να την πηγαίνεις σε ιταλικά εστιατόρια, να (μην) μοιράζεστε την μακαρονάδα σας και να απολαμβάνετε ένα κλασικό cocktail σε κάποιον πεζόδρομο της πόλης. Χρειάζεσαι όλο το… «πακέτο»!

Για να μην πάρεις λοιπόν, το φαγητό σου «πακέτο» και για να βοηθήσουμε την δικιά σου να το ζήσει όπως επιθυμεί, παρακάτω συγκεντρώσαμε τους τρεις τρόπους ώστε να αφήσεις τον Ιταλό να βγει από μέσα σου, διότι αυτό είναι κάτι που το έχεις ήδη!

  

Το ιταλικό στυλ βρίσκεται στο ντύσιμο αλλά και στους… τρόπους!

2

 

Αν ο δρόμος σου σε έχει βγάλει κάποια στιγμή στα στενάκια της Ρώμης ή στις πλατείες του Μιλάνο, σίγουρα έχεις καταλάβει πως οι περισσότεροι άντρες που κυκλοφορούν μοιάζουν σαν να πρωταγωνιστούν σε κάποιο περιοδικό μόδας ή καλύτερα, στο La Grande Bellezza του Paolo Sorrentino. Είναι κάτι στον αέρα τους, στον τρόπο που περπατούν με αυτοπεποίθηση και ιδιαίτερα στον τρόπο που… διαλέγουν τα ρούχα τους! Διότι, ήρθε η στιγμή να παραδεχτούμε όλοι, πως οι Ιταλοί ντύνονται καλύτερα από κάθε άλλον Ευρωπαίο, με το πλεονέκτημα της «βαριάς βιομηχανίας» της ιταλικής μόδας.

Ποιο είναι όμως, αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν; Ένα καλοραμμένο κοστούμι, δερμάτινα παπούτσια και φυσικά, τα προσεγμένα γυαλιά ηλίου που φορούν τα πρωινά. Ο πιο εύκολος λοιπόν, τρόπος για να βγάλεις τον Ιταλό από μέσα σου δεν είναι να ντυθείς σαν αυτόν αλλά να δείξεις τις επιρροές στους τρόπους σου. Γέμισε αυτοπεποίθηση, πάρε τη κοπέλα σου και πήγαινέ την για ένα ποτό στο κέντρο της πόλης. Δείξε της ότι μπορείς να την βγάλεις ένα ραντεβού που θα θυμάται για πάντα και αν αποφασίσεις να ντυθείς και σαν Ιταλός, τότε η «νίκη» είναι σίγουρη!

 

Μην χάσεις τη Negroni Week που έρχεται στην Αθήνα

3

 

Εάν τώρα, δεν θέλεις να αλλάξεις το στυλ και τους τρόπους σου -εξάλλου, έτσι σε ερωτεύτηκε η δικιά σου- μπορείς να την πάρεις να πάτε μια βόλτα από το πιο δροσιστικό και ιδιαίτερο event της πόλης. Διότι, την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, έρχεται στην Αθήνα, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η δημοφιλής διεθνής πρωτοβουλία του Campari: Negroni Week! Διότι, το Negroni λέγεται πως είναι το κατάλληλο cocktail για να τη ρίξεις κι εμείς είμαστε στο πλευρό σου, καθώς είναι ο πιο εγγυημένος τρόπος ώστε να βγει ο Ιταλός από μέσα σου και να της αρέσει!

Ας μάθουμε λοιπόν, λίγο ιστορία για να της το παίξεις κι εσύ μετά «ιστορία». Ο Κόμης Camillo Negroni δημιούργησε το ομώνυμο cocktail για πρώτη φορά στη Φλωρεντία της Ιταλίας, το 1919 και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα και δροσιστικά cocktails στον κόσμο. Το εμβληματικό Negroni βλέπεις, έχει γράψει ιστορία με μόνο τρία συστατικά: Campari, Gin και Vermouth, ενώ σύμφωνα με τον κατάλογο του International Bartenders Association (IBA), το Campari είναι αυτό που αποτελεί το επίσημο βασικό συστατικό ενός κλασικού Negroni. Αυτό ξέρεις γιατί συμβαίνει όμως; Γιατί…There is no Negroni without Campari!

 

4

 

To Negroni Week αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή του εμβληματικού cocktail Negroni, με πρωταγωνιστή το Campari και εμπνευστή του τον Κόμη Camillo Negroni. Αυτή η μοναδική εβδομάδα, μετρά ήδη τρία χρόνια στην χώρα μας, ενώ επιστρέφει φέτος για τον τέταρτο! Μέσα σε αυτό το διάστημα, πολυάριθμα bar και bartenders έχουν ήδη αγκαλιάσει αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία και από 100 συμμετοχές που είχαμε το 2015, καταλήξαμε πέρσι με περισσότερα από 419 bar από όλη την Ελλάδα, κατατάσσοντας τη Ελλάδα στην 5η θέση παγκοσμίως και στη 2η σε όλη την Ευρώπη! Φέτος μάλιστα, θα μπορέσεις να απολαύσεις το αγαπημένο σου Negroni με Campari και το κορίτσι σου, σε περισσότερα από 700 συνεργαζόμενα bar, σε όλη την Ελλάδα, πράγμα που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για τη χώρα μας.

 

5

 

Το καλύτερο όμως, το αφήσαμε για το τέλος, καθώς τα συνεργαζόμενα bar στην εβδομάδα Negroni, θα προσφέρουν μέρος των εσόδων, για την ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της επιλογής τους!

 

 

Χαλάρωσε και απόλαυσε την εμπειρία…

 9

 

Η τελευταία μας συμβουλή για να βγάλεις τον Ιταλό από μέσα σου, είναι να πάρεις το Negroni σου και απλώς… να το απολαύσεις! Διότι, οι Ιταλοί παίρνουν τον χρόνο τους και δεν βιάζονται να προλάβουν κάτι. Απολαμβάνουν το τώρα, στους δικούς τους πραγματικούς χρόνους. Από την βόλτα τους στα στενά της πόλης, μέχρι την απόλαυση του αγαπημένου του cocktail. Αυτό φυσικά, μπορείς να το διαπιστώσεις κάνοντας μια και μόνο βόλτα σε οποιοδήποτε χωριό της χώρας τους.

Φτιάξε λοιπόν, μια μεγάλη καυτερή μακαρονάδα, απόλαυσε κάθε μπουκιά της και στη συνέχεια, κλείσε με το πιο ιδιαίτερο cocktail. Πάρε τον χρόνο σου και βγάλε τον Ιταλό από μέσα σου… έστω και για μια εβδομάδα! Χωρίς email και μηνύματα από τη δουλειά, διότι αυτή η εβδομάδα είναι φτιαγμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.

 

 

… ή γίνε ο bartender της καρδιάς της!

 7

 

Αν είσαι bartender που αγαπάει το Campari και τις προκλήσεις και η Negroni Week στα « έσκασε» διαφορετικά, μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις με τον τρόπο σου σε αυτή την πρωτοβουλία, καθώς φέτος έχεις την ευκαιρία να το κάνεις, μέσα από ένα μοναδικό challenge.

Τα βήματα είναι απλά:

1.Κλείσε τα μάτια

2. Ετοίμασε το αγαπημένο σου Negroni με Campari

3. Ανεβάστε την προετοιμασία του cocktail σου σε video με τα hashtags #negroniweek και #nwchallenge

4. Ενημέρωσε περισσότερο κόσμο... για καλό σκοπό

 

Πλέον, βλέπεις η έξοδος για cocktail εκτός από Ιταλικό αέρα αποκτά και διαφορετική σημασία, μέσα από αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία. Μία εβδομάδα γεμάτη περισσότερο Negroni με Campari, έχει μεταμορφωθεί σε μία παγκόσμια γιορτή με συμβολική αξία. Απολαύστε υπεύθυνα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved