Όταν «το ποτό μετά την δουλειά» γίνεται μία αξέχαστη εμπειρία

Το Strongbow μας θύμισε την αξία που έχει η καλή παρέα στο γραφείο και πώς μπορούμε να ξαφνιάζουμε την ημέρα τη δική μας και των συναδέλφων μας.

Από την ημέρα που ξεκίνησε το Ratpack, συμφωνήσαμε και καταλήξαμε στον ένα και μοναδικό νόμο που τον χαρακτηρίζει: το Ratpack είναι η παρέα. Και  η παρέα οφείλει να κάνει δύο πράγματα: να μεγαλώνει και να περνάει καλά. Είναι αυτό που μέχρι σήμερα δεν έχουμε ξεχάσει και προσπαθούμε να το κρατάμε αληθινό μέρα με τη μέρα. Και όταν υπάρχει και κάτι δροσιστικό για να μας βοηθήσει, τα καταφέρνουμε πιο εύκολα.

BE6I6125

 

Όταν μας είπαν για ταρατσάτο event με παρέα τον δροσιστικό και ξεσηκωτικό μηλίτη Strongbow, δεν χρειαστήκαμε και πολύ για να πειστούμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε εκεί. Έπρεπε απλά να μεγαλώσουμε την παρέα. Άλλωστε και το Strongbow, έχει συνηθίσει να πρωταγωνιστεί στις παρέες και στα απογεύματα που περνάει ο καθένας μας με τους φίλους του,  προσφέροντας την γεύση αλλά και την εμπειρία. Την ιδέα την έβαλε ο Ντίνος. Ο Χρήστος έβαλε το χιούμορ και ο Κώστας κατέφθασε με τα ποτήρια. Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα όμορφο απόγευμα με αφορμή ένα απλό aftter office drink, για να μας ξαφνιάσει και κυρίως για να δώσει πάσα σε ένα ακόμη πιο υπέροχο βράδυ. Με το παρεάκι να χαβαλεδιάζει με φόντο την Ακρόπολη.

 

32503847 199337927561151 2949963059935838208 n

Η αλήθεια είναι πως τα αγαπάμε αυτά τα σκηνικά και πόσο μάλλον όταν έρχονται από το πουθενά. Ξαφνιαστήκαμε ευχάριστα γιατί η ιεροτελεστία του «ποτού μετά το γραφείο», είναι κάτι που το επιδιώκουμε. Που το προσπαθούμε γιατί μας φέρνει πιο κοντά και γεμίζει τις μπαταρίες μας. Δεν είναι τυχαίο που με το Strongbow στα χέρια και την υπέροχη θέα από την ταράτσα  του ΕΝΑΤΟΣ Rooftop, ήρθε το κέφι αλλά και οι ωραίες ιδέες. Ο μιλήτης και η κουβέντα, μας θύμισαν γιατί περνάμε καλά μαζί. Γιατί ΠΡΕΠΕΙ να τα λέμε συχνά εκτός γραφείου. Γιατί όλες οι μεγάλες ιδέες για κείμενα και ιστορίες, δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια ενός ποτού με φίλους. Θυμηθήκαμε λοιπόν ότι τα after work drinks είναι κάτι παραπάνω από χαλάρωση και κουβεντούλα. Ειδικά στην δική μας περίπτωση, είναι αφορμή και για brainstorming.

BE6I7151

Επειδή όμως η σωστή παρέα έχει πάντα χώρο για περισσότερα άτομα -παρότι οι Wedding Singers είχαν αρχίσει να ζεσταίνουν τον χώρο- χρειαστήκαμε ενισχύσεις. Κάπως έτσι βάλαμε στο παιχνίδι και την Σταυρούλα, την Ερμιόνη, την Μαργαρίτα, την Ειρήνη, την Σοφία και την Νικολέττα. Για να θυμόμαστε πως όσοι περισσότεροι, πάντα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο. Με το Strongbow στα χέρια και με χαμόγελα, θυμηθήκαμε πως είναι η παρέα που κάνει την διαφορά μέσα στην ημέρα. Ότι ακόμη και αν έχει υπάρξει μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, υπάρχει πάντα χώρος για να περάσεις καλά.

 

IMG 20180523 203042

 

Γιατί τι είναι το Strongbow στην τελική; Αφορμή για εμπειρίες. Όμορφες εμπειρίες. Είναι το κατάλληλο δροσιστικό συνοδευτικό για παρέες που διψούν για νύχτες σαν αυτή που περάσαμε όλοι μαζί. Που το καλοκαιρινό mood ήρθε λίγο νωρίτερα και που μας δόθηκε η ευκαιρία να φανταστούμε τους εαυτούς μας με τα ποτήρια στα χέρια σε κάποιο καλοκαιρινό νησάκι. Αυτό έκανε το Strongbow μας ταξίδεψε και μας βοήθησε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα.

 

33246700 10213724905891129 4312152606907564032 n

 

Όλα τα άλλα τα γνωρίζαμε και από πριν. Ότι τις όμορφες ιστορίες τις γράφουν οι καλές παρέες #StrongbowYourDay

 BE6I6804

Extra hint: Επειδή τα Strongbow Rooftop Concerts ήρθαν για να μείνουν,  μπες στη σελίδα facebook του Strongbow για να είσαι συντονισμένος και να μαθαίνεις όλα τα νέα... There are more surprises to come!

 BE6I6947



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved