Φαντάζεσαι συνταγές μαγειρικής γυρισμένες από διάσημους σκηνοθέτες;

Ο Αλφόνσο Κουαρόν ξέρει και από τηγανήτες.

Ξέρουμε πως πολλοί από τους διάσημους σκηνοθέτες που γνωρίζουμε σήμερα, αναγκάστηκαν να κάνουν πολλές δουλειές στο παρελθόν προκειμένου να βγάλουν τα προς το ζην. Σκέψου ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ, πριν καταπιαστεί με ταινίες, έκανε ένα σωρό διαφημιστικά.

Σήμερα ωστόσο ξέρουμε το εξής. Ότι ο καθένας από αυτούς έχει την δική του «υπογραφή» όσον αφορά τον τρόπο που επιλέγει να σκηνοθετήσει τις ταινίες. Ένας σινεφίλ  YouTuber με πολύ φαντασία, είχε την εξής ιδέα. Πώς θα ήταν αν οι διάσημοι σκηνοθέτες εγκατέλειπαν τις ταινίες και αποφάσιζαν να γυρίσουν foodporn συνταγές. Και ιδού που κατέληξε.

Μάικλ Μπέι

Ξεκάθαρα επηρεασμένος από Transformers και Armageddon, o Μπέι είναι ο τύπος που θα μπορούσε να σε πείσει πως τα μπλέντερ και οι κατσαρόλες μπορούν να σώσουν τον πλανήτη ή να φέρουν την καταστροφή.

 

Αλφόνσο Κουαρόν

Κάπου ανάμεσα στο Gravity, στο Harry Potter και το Children of Men, ο Κουαρόν παίζει αρμονικά με το βούτυρο, το σιρόπι και τα αβγά. Θα μπορούσε να είναι και διαφημιστικό για το 2001: Οδύσσεια του Διαστήματος. Αλλά δεν είναι.

 

Κουέντιν Ταραντίνο

B-movie; Μπορεί. Το σίγουρο είναι πως αν η Bride από το Kill Bill αποφάσιζε να φτιάξει μακαρόνια με κεφτέδες, θα τα έκανε κάπως έτσι. Ακόμη και αν το βίντεο δείχνει απειλητικό, η συνταγή δείχνει πεντανόστιμη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved