TheMacallan Το Macallan γιορτάζει τα 200 χρόνια ιστορίας μαζί με την Bentley

Το The Macallan Horizon είναι ένα single malt ουίσκι που δεν απευθύνεται σε όλους.

Κανείς δεν αντιστάθηκε σ’ ένα ποτήρι ουίσκι της The Macallan. Επίσης κανείς δεν αντιστάθηκε στο να οδηγήσει μία Bentley. Όταν τα δύο βρετανικά brands αποφασίζουν να συνεργαστούν για τα 200 χρόνια της The Macallan, τότε καταλαβαίνεις πως οι προσδοκίες ανεβαίνουν. 

Το ειδικό single malt ουίσκι έρχεται σ’ ένα ειδικό γυάλινο δοχείο που δε θυμίζει σε τίποτα τα κλασσικά μπουκάλια ουίσκι. Ενώ παραδοσιακά τα μπουκάλια είναι κάθετα, το The Macallan Horizon είναι οριζόντιο, αντλώντας έμπνευση από την οριζόντια κίνηση του αυτοκινήτου.

bentley whisky 7

 

Επίσης περιλαμβάνει μια αλουμινένια περιτύλιξη που αγκαλιάζει το γυαλί και είναι περιτυλιγμένο με δέρμα σε χρώμα καστανιάς, το οποίο περιλαμβάνει πλαίσιο από ανακυκλωμένο χαλκό. Ταυτόχρονα το κάθε μπουκάλι περιλαμβάνει ένα ένθετο από ξύλο φτιαγμένο από τα έξι βαρέλια βελανιδιάς που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του ουίσκι.

MAC 2023 Horizon Packshot 0391 1080x1350px 150dpi 768x960

Το The Macallan Horizon, περιεκτικότητας 46,6% αλκοόλ, περιέχει νότες αποξηραμένων φρούτων, καραμέλας, μαύρη σοκολάτας και μπαχαρικών με αρώματα βελανιδιάς. Αναφορικά με τη τιμή του, απευθύνεται σε λίγα πορτοφόλια, καθώς κοστίζει κάτι περισσότερο από 40.000 λίρες Αγγλίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved