Με Bushmills Irish Whiskey τo Saint Patrick’s Day διασκεδάζεις σαν βέρος Ιρλανδός

Υπάρχουν μερικές γιορτές που δεν ξεχνιούνται εύκολα, μιας και έχουν φτάσει στο σημείο να αποτελούν «ορόσημο» της παρέας μας. 

Μία από αυτές, είναι και η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, του λατρεμένου προστάτη των Ιρλανδών, που όσο πλησιάζει, μας βάζει σε Saint Patrick’s mood. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν χάνουμε ευκαιρία να ανακαλύπτουμε τα κλασικά πράσινα μπλουζάκια και καπέλα, εύκολες συνταγές με «πρωταγωνιστή» το καλαμπόκι και φυσικά, όλα τα απαραίτητα για το μεγαλύτερο drinking party της παρέας.

Σε τέτοιες γιορτές- ορόσημα, που αποτελούν μία αφορμή για να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε σαν βέροι Ιρλανδοί με τους φίλους μας, άλλωστε, οι «άτυπες» παραδόσεις της παρέας -που μας κάνουν να χαιρόμαστε κάθε Saint Patrick’s Day, όπως την πρώτη φορά- είναι που κάνουν τη διαφορά.

Και μπορεί χρόνο με τον χρόνο, μερικά πράγματα να αλλάζουν, όμως όπου και να βρισκόμαστε ένα πράγμα παραμένει σταθερό: Το Bushmills Irish Whiskey, τo ποτό που παρασκευάζεται στο Bushmills, το παλαιότερο εξουσιοδοτημένο αποστακτήριο ουίσκι στον κόσμο και είναι πιστός συνοδοιπόρος των οπαδών του fine drinking εδώ και περισσότερα από 400 χρόνια. Τα καλά νέα, είναι ότι πάντα θα συνοδεύει τα Saint Patrick’s Days με την παρέα, όπως και αν επιλέγουμε να τα γιορτάζουμε. Πώς γίνεται, άλλωστε, να λείπει από μία original ιρλανδική γιορτή;

 

Δες το βίντεο που ετοίμασε για σένα το Βushmills εδώ και θα καταλάβεις τις ακριβώς εννοούμε!

 

Το ουίσκι για τις πιο πικάντικες συζητήσεις με τους κολλητούς

Σίγουρα, μία από τις επιλογές, που έχουμε για να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, είναι το gathering στο σπίτι του κολλητού με το μεγαλύτερο σαλόνι. Στην περίπτωση αυτή, απλά φοράμε το αγαπημένο μας πράσινο t-shirt, μαζί με την πιο καλή μας διάθεση και προετοιμαζόμαστε για το μεγαλύτερο drinking night της παρέας. Βλέπεις, όσα χρόνια και αν περάσουν, κάθε φορά που θα μαζευόμαστε γύρω από το τραπέζι με το ουίσκι μας, θα αισθανόμαστε όπως την πρώτη φορά.

Και αυτό, διότι το ουίσκι είναι το ποτό που δίνει γεύση στις στιγμές που κάνουμε bonding με τους κολλητούς, όταν λέμε τα αστεία και τα σοβαρά μας. Και για εσένα, που αναρωτιέσαι τι γεύση θα έχει φέτος η Saint Patrick’s Day μας, θα λέγαμε μία απαλή γεύση βανίλιας, σοκολάτας γάλακτος και ψημένου ξύλου του ιδιαίτερου BUSHMILLS 10 YEARS OLD SINGLE MAT με άρωμα μελιού και πινελιές από ώριμα φρούτα, που σου αφήνει μία πικάντικη επίγευση. Ειδικά μάλιστα, για τις πιο πικάντικες συζητήσεις σας και τα deep conversations για το πρόσωπο, που μέρες σαν και αυτή έχουν τη τιμητική τους.

 

bushmills1

 

Τα party στον δρόμο με την παρέα έχουν γεύση

Αν εσύ και οι κολλητοί σου ανήκετε στην κατηγορία των party animals, όπως εμείς, σίγουρα θα γνωρίζετε ήδη, πως μία μέρα όπως αυτή του Αγίου Πατρικίου, τα events και τα parties στον δρόμο είναι στο full. Αλήθεια, όμως, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που σας κάνει κάθε φορά να μπαίνετε σε party mood μία ημέρα σαν κι αυτή;

Μάλλον το BUSHMILLS THE ORIGINAL, το ουίσκι με τη χαρακτηριστική γεύση φρέσκων φρούτων και βανίλιας, πικάντικο άρωμα και θερμή -με νότες μελιού- γεύση, που με μία γουλιά του μας φτιάχνει τη διάθεση. Το ουίσκι, άλλωστε, είναι μέλος της παρέας, διότι ξέρουμε πως ποτέ δεν πρόκειται να μας προδώσει και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας ποτά. Πόσο μάλλον το BUSHMILLS THE ORIGINAL που μας κάνει να γιορτάσουμε το Saint Patrick’s Day όπως του αξίζει.

Ένα drinking party στην αυλή με γεύση καρυδιού

Το δέσιμο των ανδρών με το ποτό είναι ένα τελετουργικό τόσο παλιό, όσο και το αγαπημένο μας ουίσκι, πόσο μάλλον όταν το απολαμβάνουμε στην αυλή μας με τους κολλητούς, μία ημέρα που αποτελεί γιορτή για την παρέα. Την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, λοιπόν, ακολουθούμε στρατηγικές κινήσεις: Κατεβάζουμε την τέντα, βάζουμε τις καρέκλες στο σωστό σημείο για να είμαστε όλοι κοντά και…το BUSHMILLS BLACK BUSH ουίσκι με τον πάγο στο τραπέζι.

Έτσι, ορίζουμε εμείς το drinking party μας μία μέρα σαν και αυτή: Με τον συνδυασμό malt και grain whiskey που ωριμάζει σε βαρέλια Sherry, προσδίδοντας στο ουίσκι μας πλούσιες φρουτώδεις νότες και έναν έντονο χαρακτήρα, ισορροπημένο με μία μοναδική απαλότητα με πινελιές καρυδιού. Πώς, λοιπόν, να μην δίνουμε ραντεβού ξανά και ξανά στην αγαπημένη μας αυλή για το καθιερωμένο drinking μας το Saint Patrick’s day;

 

bushmills2

 

Αν και λένε ότι οι άντρες είμαστε απλοί και straightforward, έχουμε και εμείς τις αντιθέσεις μας. Και κάποιες στιγμές, θέλουμε κάπως να τις εκφράσουμε, μέσω του ουίσκι μας. Μέρες, όπως αυτή του Αγίου Πατρικίου, που το ποτό και τα parties έχουν τη τιμητική τους, οι αντιθέσεις μας φαίνονται στο ποτήρι μας και στον τρόπο που θα επιλέξουμε να γιορτάσουμε. Είτε στον δρόμο, είτε στον καναπέ του κολλητού ή στην αυλή μας, ένα πράγμα μένει σταθερό και μας κάνει να γιορτάζουμε αυτήν την ημέρα σαν βέροι Ιρλανδοί: Το Bushmills Irish Whiskey.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved