Bushmills Irish Whiskey: Τρεις τρόποι για να το συνδυάσεις με κάθε σου διάθεση

Μας ξέρεις και σε ξέρουμε. 

Το ουίσκι είναι εκείνος ο φίλος που δεν πρόκειται ποτέ να μας προδώσει και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα αγαπημένα μας ποτά. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς μπορεί πάντα να μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα και μας συντροφεύει στην πορεία μας προς την ωρίμανση.

Το ουίσκι έχει ένα (ακόμα) ωραίο. Μπορεί να το απολαμβάνουμε μόνοι στο σπίτι μας αλλά είναι και το ποτό που έχουμε συνδυάσει με τις συναντήσεις με την παρέα μας και δίνει γεύση στο bonding μας -όχι μόνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά και γενικότερα. Με το ποτό αυτό λέμε τα αστεία και τα σοβαρά μας, τσουγκρίζουμε στις εμπειρίες που αποκτήσαμε και στις επόμενες που θα έρθουν, γιορτάζουμε όσα πετύχαμε και τις προκλήσεις που καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε.

Μπορεί η διάθεσή μας να είναι διαφορετική κάθε μέρα, κάθε φορά, αλλά το ουίσκι παραμένει σταθερή αξία: Βushmills Irish Whiskey. To ποτό που παρασκευάζεται στο Bushmills, στο παλαιότερο εξουσιοδοτημένο αποστακτήριο ουίσκι στον κόσμο, είναι πιστός συνοδοιπόρος των οπαδών του fine drinking εδώ και περισσότερα από 400 χρόνια. Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από το πλάι μας.

Picture12

Και ζέστη και κρύο

Αν και λένε ότι οι άντρες είμαστε απλοί και straightforward, έχουμε κι εμείς τις αντιθέσεις μας. Και κάποιες βραδιές, θέλουμε κάπως να το εκφράσουμε αυτό μέσω του ουίσκι μας.

Σκέψου ένα sophisticated Bushmills cocktail που θα αναδείκνυε αυτή την πλευρά μας. Τι θα είχε; Μάλλον Bushmills Black Bush για βάση, καθώς είναι γνωστό για το πλούσιο και σύνθετο προφίλ του που οφείλεται στην έντονη και φρουτώδη γεύση του. Όπως και νότες βανίλιας και chocolate bitters, γιατί δίνουν επιπλέον βάθος κι ένα touch πολυτέλειας στο ποτήρι μας. Τι θα γίνει αν προσθέσουμε και λίγο cold brew; Η αίσθηση του κρύου καφέ σε συνδυασμό με τη ζεστασιά του Bushmills Black Bush δημιουργεί μία εκλεπτυσμένη αντίθεση που οδηγεί σε μία πολυεπίπεδη εμπειρία που ενεργοποιεί τις αισθήσεις μας.

Κάπως έτσι φανταζόμαστε αυτό το ποτό που θα μπορούσαμε να το απολαύσουμε στο σπίτι (φροντίζοντας να προμηθευτούμε τα παραπάνω υλικά) ή στο αγαπημένο μπαρ με την παρέα μας. Να είμαστε ειλικρινείς, δεν μείναμε μόνο στη φαντασίωση, αλλά το δοκιμάσαμε στο πρόσφατο πάρτι μας «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ by Bushmills», το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου στο Art Factory. Μάλιστα, είχε το δικό του όνομα (βλ. «Drumroll») και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το event.

bushmills ratpack9

In the mood for (summer) holidays

Η καθημερινότητά μας είναι έντονη, ενίοτε φρενήρης, με τις υποχρεώσεις να μας έχουν διαρκώς στο τρέξιμο. Όσο κι αν έχουμε συμβιβαστεί με αυτό, υπάρχουν βραδιές που θέλουμε να μπούμε σε χαλαρό mood, όπως μας βρίσκει το καλοκαίρι. Ναι, ξέρουμε ότι είναι χειμώνας (στα χαρτιά, τουλάχιστον).
Τι cocktail πίνουμε, λοιπόν; Σίγουρα κάποιο που έχει βάση το Bushmills Original, που έχει πλούσια, απαλή και ζεστή γεύση, και συνδυάζει στοιχεία που θυμίζουν διακοπές δίπλα στη θάλασσα -ανανά, lime και αγαύη. Μπορεί να λένε ότι οι άντρες δεν έχουν πολλή φαντασία (μύθος) αλλά εμείς σχεδόν νιώθουμε το κύμα να σκάει στα πόδια μας (όχι, καμία νοσταλγία).
Αν και ήταν Δεκέμβρης, εμείς μεταφερθήκαμε στον Αύγουστο χάρη στο «Mic Drop», το cocktail που δημιούργησε ο μεγάλος χορηγός του φετινού «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ», Bushmills Irish Whiskey, μόνο και μόνο για το πάρτι. Η απόλυτη χαλάρωση σε ένα ποτήρι.

 

bushmills ratpack10

Exciting times

Όταν βλέπουμε από κοντά το αγαπημένο μας συγκρότημα, έχουμε μία διάθεση πιο ανεβασμένη και προφανώς το διασκεδάζουμε περισσότερο. Κρίμα που δεν μοιάζει κάθε μέρα με συναυλία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είμαστε πιο ενθουσιώδεις και fun στην καθημερινότητά μας. Αρκεί να πάρουμε ένα ποτήρι για ουίσκι, να προσθέσουμε την απαραίτητη ποσότητα Bushmills Original και να προσθέσουμε Apple Sourz, μέντα, fever-tree ginger beer και aromatic bitters. Τα συστατικά αυτά δεν είναι τυχαία. Το Apple Sourz, οι νότες του τζίντζερ και η μέντα δίνουν έναν φρέσκο, αναζωογονητικό και playful τόνο στο Bushmills cocktail μας, ενώ τα aromatic bitters κάνουν πιο έντονη τη γεύση του.

bushmills ratpack11

Και αυξάνουν τους παλμούς μας. Κάτι που καταλάβαμε δοκιμάζοντας το «125BPM», το signature cocktail by Bushmills Irish Whiskey που βρήκαμε αποκλειστικά στο φετινό πάρτι του Ratpack.gr, ενώ κουνιόμασταν στον έντονο ρυθμό που έδωσε ο ντράμερ Άγγελος Πεντάρης και η DJ Ξένια Γκάλη.

Όπως και να είμαστε κάθε μέρα, το Bushmills Irish Whiskey μάς εκφράζει απόλυτα και κάνει κάθε στιγμή μας μοναδική. Ρώτα και τον bartender του μαγαζιού που επισκεπτόμαστε κάθε εβδομάδα με την παρέα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved