ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ by Bushmills: Τρία signature cocktails, ένα μοναδικό πάρτι

Υπάρχουν μερικές βραδιές που είναι δύσκολο να τις ξεχάσεις, όσο και να θες.

Ειδικά αν συνδέονται με μία περίσταση – ορόσημο. Πριν λίγες μέρες, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου (πώς πέρασαν οι μέρες; Σαν χθες μας φαίνεται), γιορτάσαμε τα επτά χρόνια παρουσίας μας με ένα ξεχωριστό «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ by Bushmills» στο Art Factory.

Μόνοι μας; Όχι, φυσικά. Μαζί μας γιόρτασαν φίλοι και υποστηρικτές του εγχειρήματος και της παρέας που έχουμε χτίσει, αλλά και δημοφιλή brands που στήριξαν αυτή τη βραδιά. Άλλοι από αυτούς είναι παλιοί γνωστοί, σχεδόν από τα πρώτα άρθρα που δημοσιεύθηκαν στο Ratpack.gr, με κάποιους συναντηθήκαμε στην πορεία και άλλοι είναι «φρέσκο αίμα». 

Τι χρειάζεται ένα πάρτι για να είναι πετυχημένο; Σίγουρα ωραίο flow, χαμόγελα και καλή διάθεση και την αγαπημένη μας παρέα. Εμείς είχαμε στο πλευρό μας το εκλεκτό Bushmills Irish Whiskey, τον μεγάλο χορηγό μας, το οποίο απογείωσε τη βραδιά δημιουργώντας 3 signature cocktails αποκλειστικά για το πάρτι μας (και για την πάρτη μας). Από εκεί και πέρα…

 

bushmills ratpack2

Μία ιδιαίτερη βραδιά...

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Το «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ» ξεκίνησε πέρσι, αγαπήθηκε και κάπως έτσι είπαμε να τo επαναλάβουμε. Και να ανέβουμε level, σαν το καλό ουίσκι που ωριμάζει στο βαρέλι και γίνεται ακόμα καλύτερο.

Φέτος, λοιπόν, ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία πάρτι. Μέχρι την επόμενη δηλαδή, καθώς δεν είμαστε καθόλου οπαδοί της φράσης «κάθε πέρσι και καλύτερα». Καλέσαμε φίλους, συνεργάτες και fans του Ratpack.gr, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήρθαν στο Art Factory και το μοναδικό party edition by Bushmills Irish Whiskey. Και, απ’ ό,τι είδαμε -και μας είπαν- δεν έμειναν παραπονεμένοι, μάλλον το αντίθετο. Δυνατή μουσική, exclusive happenings, ιδιαίτερα cocktails, εκπλήξεις και δώρα από δημοφιλή brands ήταν μερικοί από τους λόγους που μας έκαναν όλους να φύγουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

 

bushmills ratpack3

Το Bushmills Irish Whiskey δεν ήταν απλά ο μεγάλος χορηγός του φετινού «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ», αλλά και δημιουργός τριών signature cocktails, αποκλειστικά για αυτή τη βραδιά, που πολύ θα θέλαμε να τα έχουμε διαθέσιμα all year round.

Το Bushmills Irish Whiskey μάλλον δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι το ουίσκι του οποίου η τέχνη έχει περάσει κυριολεκτικά από γενιά σε γενιά, καθώς εδώ και πάνω από 400 χρόνια συνεχίζει να παρασκευάζεται στο Bushmills, στο παλαιότερο εξουσιοδοτημένο αποστακτήριο ουίσκι στον κόσμο. Όσο για εμάς, θα πούμε απλά ότι το Bushmills Original και το Bushmills Black Bush έχουν σταθερά μία θέση στα σπίτια μας.

Για να δώσει μοναδική γεύση στη βραδιά μας, δημιούργησε τρία ξεχωριστά cocktails που δεν βρίσκουμε σε κάποιον κατάλογο. Εκτός από αυτόν του πάρτι, δηλαδή.

 

bushmills ratpack4

Οι λάτρεις του αυθεντικού Old Fashioned λάτρεψαν το «Drumroll», κάτι που φάνηκε στο ότι δυσκολεύτηκαν να μείνουν στο ένα ποτήρι. Bushmills Black Bush, Cold Brew Coffee, Vanilla Notes και Chocolate Bitters αποτέλεσαν τα συστατικά που συνέβαλαν στο να απολαύσουμε το πάρτι στο maximum.

Αν και δεν πιστεύουμε ότι οι προτιμήσεις στο ποτό διαφέρουν ανάλογα το φύλο, το «Mic Drop» ενθουσίασε ιδιαίτερα τους φίλους με τους οποίους διασκεδάσαμε μαζί. Δοκιμάζοντας ένα (;) cocktail με βάση το Bushmills Original, και ανανά, lime και αγαύη να δίνουν ένα ωραίο twist, είναι να τους αδικούμε; Οι δε φίλες μας έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στο «125BPM», το signature cocktail του event με Bushmills Original, Apple Sourz, μέντα, Fever-Tree Ginger Beer και Aromatic Bitters, καθώς η γεύση του αντανακλούσε την κομψή και, παράλληλα, δυναμική αύρα τους.

 

bushmills ratpack5

Και το πάρτι ξεκινά!

Κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς (μας) ήταν ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος μίλησε για τις αξίες του Ratpack.gr και μας θύμισε γιατί είναι σημαντική η «Ημέρα του Άνδρα». Ο διάσημος Tik Toker Παναγιώτης Μαρκεζίνης έκανε ερωτήσεις που, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις, διασκέδασαν τους καλεσμένους, ενώ, με το opening act, καταλάβαμε όλοι γιατί ο ντράμερ Άγγελος Πεντάρης θεωρείται super ταλέντο.


Ποιος δεν θέλει το γέλιο στη ζωή του; Κανένας (ελπίζουμε), γι’ αυτό και δώσαμε τη σκηνή στον stand-up comedian Σπήλιο Φλώρο, που σίγουρα δεν ήταν «Ακάλεστος στο Πάρτυ». Ο άνθρωπος που λέει «τζέρτζελο» μη ειρωνικά (δεν κρίνουμε) μας διασκέδασε και μας άνοιξε την όρεξη για το main act μας, την DJ Ξένια Γκάλη. Εκρηκτική προσωπικότητα, όπως πάντα, έδωσε έντονο ρυθμό στη βραδιά, ο οποίος δεν έπεσε μέχρι να φύγουμε από το Art Factory.

bushmills ratpack6

Μέχρι το επόμενο «ΜΗΝΑΣ.ΜΑΝ – EVENT.ΜΑΣ», υποσχόμαστε πως η παρέα του Ratpack.gr θα συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται περαιτέρω. Πώς; Δημιουργώντας πρωτότυπο περιεχόμενο και μοναδικές εμπειρίες τόσο για τους αναγνώστες μας -ή, πιο σωστά, τους φίλους μας- όσο και για τα brands, όπως το Bushmills Irish Whiskey που μας εμπιστεύονται. Cheers σε μια ακόμα πιο ώριμη χρονιά, λοιπόν.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved