Τι γίνεται όταν νέα δυναμικά φρέσκα πρόσωπα ανακαλύπτουν το δικό τους «Spirit of Change»;

Μια ξεχωριστή, αυθεντική digital καμπάνια με φως, χρώμα, και πολλή ενέργεια δημιουργήθηκε με την υπογραφή της Stoli Vodka και με έμπνευση από τη νέα της ταυτότητα.

Η Stoli Vodka εντυπωσιάζει με τη νέα φιάλη και τη νέα χρωματιστή και χαρούμενη ταυτότητα της και δημιουργεί ένα διαφορετικό digital περιεχόμενο που σε ξεσηκώνει. Με κεντρικό μήνυμα το «The Spirit of Change», κηρύσσει την έναρξη της νέας εποχής του brand και «αγκαλιάζει» με τον πιο δημιουργικό τρόπο το παρόν.

 

stol7

 

Το πρωτοπόρο brand δημιουργεί ένα artistic σκηνικό, όπου μέσα από το εντυπωσιακό light design και την custom ενδυματολογική προσέγγιση, εννέα πρωταγωνιστές ζουν την ουσία του «The Spirit of Change». Πρόκειται για εννέα video που αναδεικνύουν δυναμικές προσωπικότητες που αφήνονται στην ενέργεια του χρώματος και της μουσικής.

 

stol4

 

Πιο συγκεκριμένα, η Τάνια Μπρεάζου, η Ραφαέλλα Ψαρρού, η Λίλα Τριάντη και πολλοί ακόμη, ανακαλύπτουν το δικό τους «The Spirit of Change», δημιουργώντας μια απίστευτη σύνδεση με το κοινό και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά, ότι η αυθεντικότητά σου είναι η δύναμη σου.

 

 

 

stol2

 

Μάλιστα, η νέα φιάλη δεν αποτελεί μια απλή συσκευασία, αλλά έναν καμβά που αποκαλύπτει τους δημιουργικούς συμβολισμούς της Stoli Vodka, με την ιστορία της να έχει τις ρίζες της βαθιά στο 1938. Πιο συγκεκριμένα, το πράσινο καπάκι εκφράζει τη δέσμευσή της προς το περιβάλλον, ενώ η ετικέτα αποτυπώνει την προέλευση της αλλά και τα πολυάριθμα βραβεία που της έχουν απονεμηθεί για την υψηλή ποιότητά της. Περιμετρικά, οι γεωγραφικές συντεταγμένες πόλεων προσθέτουν μια επιπλέον διάσταση, καθώς συνιστούν τις συντεταγμένες των πόλεων που πρωτοπορούν, ανάμεσα τους και της Αθήνας.

 

stol1

 

Ανακάλυψε και εσύ το δικό σου «Spirit of Change» και άφησε τον ρυθμό να σε οδηγήσει.

eneap

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved