We Paloma σημαίνει να δημιουργείς κάθε μέρα ένα νέο urban story

Πες «ναι» στο κίνημα We Paloma και θα με θυμηθείς

 

Αθήνα. Για κάποιους είναι απλώς μία πολύβουη, γκρίζα πόλη. Για άλλους πάλι όμως, είναι ένας καμβάς που τους προκαλεί κάθε μέρα να τον γεμίζουν με τα δικά τους χρώματα, είναι μία αφορμή για γιορτή, είναι μία λέξη που «μιλάει» στην ίδια τους την ψυχή. Διότι ξέρεις κάτι; Η Αθήνα έχει ψυχή.

Βλέπεις, αν αφεθείς στην «αγκαλιά» της, αν περιηγηθείς στους πολυσύχναστους δρόμους, τα στενά, τις πλατείες και τις γειτονιές της, αν βρεις τα δικά σου στέκια στις πιο καλά κρυμμένες γωνιές της, αν δεις το ηλιοβασίλεμα απολαμβάνοντας μία Don Julio Paloma από κάποια ταράτσα της, ίσως αρχίσει να σου αρέσει ο θόρυβός της, ίσως αγαπήσεις αυτό το δημιουργικό, εορταστικό, διασκεδαστικό «χάος» που λέγεται Αθήνα.

 DON JULIO

 

Μία πόλη με ψυχή που αργά ή γρήγορα την ερωτεύεσαι

Στη δική μου περίπτωση, μπορεί να μην μεγάλωσα στην Αθήνα, ωστόσο, νιώθω «παιδί» της. Και οφείλω να παραδεχθώ ότι όσες βραδιές και αν έχω ζήσει σε αυτήν την πόλη, πάντα θα ανυπομονώ να δώσω ξανά ραντεβού με την παρέα μου στα στέκια της. Γιατί απλούστατα η Αθήνα πάντα θα με εκπλήσσει.
Τι και αν μεγαλώνοντας έχω αλλάξει πολλά στέκια; Τι και αν άλλες γειτονιές θεωρούνται ανά διαστήματα τα νέα places to be; Κάποτε ήταν in το Γκάζι, τώρα είναι το Παγκράτι και η Κυψέλη. Όσο για του Ψυρρή, παραμένει μία all time classic επιλογή για τα night-out με φίλους.

Το σίγουρο είναι πως μπορεί οι in γειτονιές και τα trends να αλλάζουν όμως, υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες που δίνουν κάθε φορά νόημα και μία πιο απολαυστική διάσταση στο urban living. Και για εμένα αυτές οι «σταθερές» είναι οι φίλοι μου και τα ραντεβού για Don Julio Paloma.

 



Πες «ναι» στο κίνημα We Paloma και θα με θυμηθείς

Είτε την επέλεγες από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου, είτε τη δοκίμασες για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια, σε μία αυθόρμητη έξοδο με την παρέα στο κέντρο της πόλης, πιθανότατα έχεις αντιληφθεί ότι πλέον, όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, βρίσκεται και η Don Julio Paloma, φτιαγμένη με 100% μπλε αγαύη.
Με κάποιον τρόπο η Paloma έχει γίνει το must-try cocktail για Millennials και Gen Zers, για εσένα, για εμένα, για τον Ορέστη Χαλκιά και τον Γιώργο Μπένο. Είναι το ποτό που σίγουρα θα παραγγείλεις τις Παρασκευές μετά το γραφείο, το cocktail που συντροφεύει τις ξεχωριστές στιγμές με τους φίλους σου.
Πάνω από όλα όμως, η Paloma συνοδεύει τις πιο απολαυστικές στιγμές, είτε διασκεδάζεις σε ένα μπαρ κάπου σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του κέντρου, είτε σε μία ταράτσα. Και για την παρέα μου, η Paloma φτιάχνεται διαχρονικά με την αυθεντική, ποιοτική τεκίλα Don Julio.

 

 

Είσαι έτοιμος να ζήσεις το δικό σου urban Don Julio story;

Στην περίπτωση που αυτόν τον χειμώνα δεν θέλεις να «βυθιστείς» στη ρουτίνα της καθημερινότητας και στα ίδια και τα ίδια, λοιπόν, σου έχω μία πρόταση: Να αφήσεις την πόλη σου να σε εκπλήξει. Να αρχίσεις να παρατηρείς τις λεπτομέρειές της, να αφεθείς στην upbeat διάθεση στην οποία σε βάζει το αγαπημένο σου στέκι, να την αφουγκραστείς.

 

Picture5

Κάπως έτσι, θα ακούσεις τον ζωντανό παλμό της πόλης να συγχρονίζεται τέλεια με την καρδιά του Μεξικού και θα δεις ότι στην πραγματικότητα, η Αθήνα είναι πολύχρωμη. Και όπως πολύ καλά γνωρίζεις, αν αγαπάς το urban living, όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, εκεί βρίσκεται και η παρέα σου, οι φίλοι και οι φίλες σου που τιμούν τη γιορτή που λέγεται We Paloma!

Απόψε, λοιπόν, θα δώσω ραντεβού στο γνωστό στέκι της παρέας, στο κέντρο της Αθήνας. Και μπορεί να έχω δώσει αμέτρητα βραδινά ραντεβού σε αυτό όμως, γνωρίζω ότι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου, θα έχω ανακαλύψει και έναν νέο θησαυρό της πόλης, θα έχω δει, ακούσει ή γευτεί και κάτι νέο, που θα με έχει εξιτάρει. Όλοι οι δρόμοι όμως, θα με οδηγήσουν και πάλι εκεί όπου χτυπάει η καρδιά της πόλης, δηλαδή εκεί που βρίσκεται η Don Julio Paloma. Και για όλους τους παραπάνω λόγους, ξέρω πως αξίζει να σηκώσω το ποτήρι μου και να κάνω μία πρόποση στην Αθήνα και στις ιστορίες που έχουμε ζήσει σε αυτήν. Στην πόλη που ζούμε, νιώθουμε, ερωτευόμαστε, που γράφουμε τα δικά μας urban stories μας.

 

 

Τι λες, λοιπόν; Είσαι έτοιμος να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία του We Paloma και να συνθέσεις ένα ακόμη urban story;

#DonJulioTequila #DonJulioPaloma #WePaloma

eneap



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved