Μοναδικές εμπειρίες φίλων από την Casamigos

Η super-premium τεκίλα υποδέχτηκε το καλοκαίρι με μια σειρά από Casa εμπειρίες.

Κάθε παρέα φίλων έχει μια καλοκαιρινή ιστορία να μοιραστεί και κάθε καλοκαιρινή ιστορία έχει μέσα της μια παρέα φίλων. Αυτό που κάνει την κάθε ιστορία ξεχωριστή είναι οι στιγμές και οι εμπειρίες που συλλέγουμε μαζί, γιατί όταν είμαστε μαζί είναι πάντα καλύτερα.

Όταν πρόκειται για εμπειρίες, η super-premium τεκίλα Casamigos έχει τον τρόπο να δημιουργεί τις καλύτερες. Μία τέτοια μοναδική εμπειρία αποτελεί το “House Of Friends”, ένας πραγματικός χώρος που φιλοξενεί παρέες φίλων από όλη την Ευρώπη για να απολαύσουν τη φημισμένη τεκίλα με τον παιχνιδιάρικο και cool χαρακτήρα.

Το σπίτι των φίλων “στήνεται” στα πιο hot σημεία του πλανήτη και κάθε φορά προσωπικότητες από το διεθνές jet-set έχουν την τύχη να απολαμβάνουν Casa εμπειρίες. Πρόκειται για μια ιδέα εμπνευσμένη από τα διπλανά σπίτια που διατηρούν στο Μεξικό οι διάσημοι ιδιοκτήτες της Casamigos, ο George Clooney και ο  Rande Gerber.   

 

casa33

 

Ταξίδι στο Αμάλφι

Το House Of Friends υποδέχτηκε στο μαγευτικό Αμάλφι τα μέλη της παρέας, όπου για τρεις ημέρες είχαν τη χαρά να μυηθούν στον εκλεκτό κόσμο της Casamigos.

Μια σειρά από εκπλήξεις, ατμοσφαιρικά δείπνα με θέα το απέραντο γαλάζιο και την άγρια ομορφιά της Ιταλικής ακτογραμμής, βαρκάδες στις ιταλικές ακτές, pizza masterclass, μαθήματα κεραμικής, κατασκευή σανδαλιών και party, με μοναδικά προαπαιτούμενα την καλή διάθεση και εξαιρετική μουσική με τη συνοδεία των γευστικών και δροσιστικών cocktails Casa Paloma, με βάση την Casamigos Blanco τεκίλα.

 

casamigos2

 

Ένα party από φίλους… για φίλους

Πριν την επίσκεψη στο Amalfi, η παρέα των φίλων υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι μαζί με αγαπημένους τους φίλους. Ένα exclusive party σε έναν μαγικό κολπίσκο της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Το Krabo Beach Bar Restaurant στον υπέροχο κολπίσκο της Βουλιαγμένης, με την boho και premium αισθητική του, μαζί  με τα fun & playful στοιχεία της Casamigos, δημιούργησαν το απόλυτο σκηνικό για ένα party που τα είχε όλα: εκλεκτούς καλεσμένους, επιλεγμένο finger food και φυσικά την εκλεπτυσμένη γεύση της τεκίλας Casamigos.

Το House of Friends κατακτά την Μύκονο

Ένας ακόμα κοσμοπολίτικος προορισμός προστέθηκε στις καλοκαιρινές εξορμήσεις της παρέας, που αυτή τη φορά έβαλε πλώρη για το νησί των ανέμων και την υπερπολυτελή villa της CASAMIGOS, όπου η διάθεση κορυφώθηκε! Το House of Friends γέμισε με ενθουσιασμό, καθώς η παρέα των φίλων απολάμβανε το εντυπωσιακό infinity pool με φόντο το υπέροχο μπλε του Αιγαίου. Beach parties μέχρι το πρωί, εκλεκτά δείπνα σε κορυφαία εστιατόρια του νησιού, ένα masterclass με πρωταγωνιστή το άκρως καλοκαιρινό cocktail paloma και την super-premium τεκίλα Casamigos, αποτελούν μόλις κάποια από τα highlights της κορυφαίας House of Friends εμπειρίας στην Μύκονο!

Με την ικανότητά της να αναδεικνύει κάθε περίσταση και εμπειρία αλλά και να συντροφεύει τις πιο έντονες στιγμές των φίλων, ο ευρύτερος κλάδος της premium τεκίλα γνωρίζει εντυπωσιακή άνθιση, ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ποιος δεν θέλει να συνδυάσει τα πιο αξέχαστα party και τις πιο δυνατές εμπειρίες με την εκλεπτυσμένη γεύση της;


 casamigos1

 

Με όποιον τρόπο και αν απολαμβάνουμε το καλοκαίρι μας, βασικό συστατικό για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις είναι οι φίλοι. Αυτό το καλοκαίρι απολαμβάνουμε υπεύθυνα με εκλεκτούς φίλους την super-premium τεκίλα Casamigos.

Casamigos: Φτιαγμένη από φίλους για φίλους.

#HouseOfFriends #Casamigos

@casamigos

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved