Το SUB® υπόσχεται να «απογειώσει» τα καλοκαιρινά BBQ με φρέσκια βαρελίσια μπίρα στο σπίτι

Έχουμε το μυστικό που θα σε κάνει τον απόλυτο grill master της παρέας!

Ένας λόγος που περίμενες το καλοκαίρι, ήταν τα σπιτικά μπάρμπεκιου που πραγματοποιείς κάθε χρόνο με την παρέα σου, είτε είσαι ο οικοδεσπότης, είτε όχι. Έτσι και αλλιώς, η εμπειρία σου από καλοκαιρινά ψησίματα σε έχει διδάξει πως ένα παρεΐστικο μπάρμπεκιου, είναι πιο απολαυστικό όταν όλοι οι καλεσμένοι συμμετέχουν σε αυτό.

Βέβαια, ένας εξίσου σημαντικός κανόνας από τους απαράβατους, «άγραφους» των σπιτικών μπάρμπεκιου, ορίζει πως εκείνος που διαθέτει, το μπαλκόνι, την ταράτσα ή τον κήπο του, είναι και αυτός που βάζει τα ποτά. Και εμείς σου έχουμε το μυστικό που θα σε κάνει τον απόλυτο grill master της παρέας!

Το σύστημα βαρελίσιας μπίρας THE SUB®, που προσφέρει την απόλυτη εμπειρία φρέσκιας βαρελίσιας μπίρας στο σπίτι! Έτσι, κάθε  συνάντηση με φίλους στο σπίτι θα είναι μία ευκαιρία για να ανακηρυχθείς σε master του τέλειου σερβιρίσματος.

 

Untitled1

 

Μία σπιτική εμπειρία που έχει γεύση φρέσκιας βαρελίσιας μπίρας

Κακά τα ψέματα. Τίποτα δεν αντικαθιστά την ανεκτίμητη ατμόσφαιρα των αγαπημένων σου μπαρ, ωστόσο, υπάρχουν φορές που θα ήθελες να έφερνες το στέκι σου στο σπίτι σου ή έστω, να σου προσέφερες μία αντίστοιχη εμπειρία serving. Και με τη συσκευή THE SUB® θα σερβίρεις την παρέα σου φέτος το καλοκαίρι, την πιο φρέσκια, βαρελίσια μπίρα! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επισκεφτείς το barathome.com και να πραγματοποιήσεις την παραγγελία που θα αναβαθμίσει κάθε σπιτική εμπειρία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνοντάς της την αυθεντική γεύση της φρέσκιας βαρελίσιας μπίρας -και στην ιδανική θερμοκρασία των 2°C!

Το συνδυαστικό πακέτο που φέτος θα σε κάνει master του σερβιρίσματος 

Σε αυτό το σημείο, μάλλον αναρωτιέσαι αν αρκεί ένα gadget για να σερβίρεις με ακαταμάχητη δεξιοτεχνία τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εκείνα δίνουν «μάχη» πάνω από μία πιατέλα με παϊδάκια. Φυσικά και όχι, αλλά μπορείς να εξασκηθείς, να γίνεσαι όλο και καλύτερος, τηρώντας ευλαβικά τους βασικούς κανόνες του perfect serving. 

Βλέπεις, χρησιμοποιώντας τη συσκευή THE SUB® δεν σερβίρεις μία μπίρα απλώς από ένα μπουκάλι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πρέπει να δείξεις και την ανάλογη μαεστρία. Αφού παρακολουθήσεις και αφομοιώσεις το βίντεο με τα «μυστικά» για ένα τέλειο σερβίρισμα, βάλε μερικά ποτήρια μπίρας στο ψυγείο σου και περίμενε τους φίλους σου να χτυπήσουν το κουδούνι.

 

 

Η συσκευή THE SUB δέχεται 2L βαρέλια TORPS® από μία μεγάλη ποικιλία διαφορετικών μαρκών: HEINEKEN®, BIRRA MORETTI L'AUTENTICA, AFFLIGEM BLOND, BIRRA MORETTI LA ROSSA και CRUZCAMPO ESPECIAL. Σύντομα διαθέσιμη και η EDELWEISS® HEFETRUB. 

Extra tip: Μπες στο barathome.com, διάλεξε ένα από τα συνδυαστικά πακέτα THE SUB® EDITIONS και απόκτησε τη συσκευή THE SUB® με την μπίρα της επιλογής σου σε special τιμή. Όλα τα συνδυαστικά πακέτα σου εξασφαλίζουν δωρεάν παράδοση. Οι αποστολές γίνονται προς το παρόν μόνο εντός Αττικής, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη η παράδοση και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

 

Untitled3

 

Μη χάνεις άλλο χρόνο! Φέτος το καλοκαίρι γίνε master στο τέλειο σερβίρισμα, με μία επίσκεψη στο Bar At Home. Το THE SUB® είναι η προσθήκη που έλειπε από τα κυριακάτικά μπάρμπεκιου, αλλά και από κάθε σπιτική συνάντηση με την παρέα σου, για να γίνει ακόμη πιο απολαυστική. 

Το παρόν περιεχόμενο, καθώς και τα προϊόντα του barathome.com, απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Απολαύστε υπεύθυνα. 

#BarAtHome #TheSub #DraughtBeer



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved