Φέτος το Πάσχα όλοι οι δρόμοι για γλυκό σε οδηγούν απευθείας στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Το Πάσχα είναι μία γιορτή που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Όχι μόνο επειδή σου εξασφαλίζει μερικές ημέρες μακριά από το γραφείο, αλλά διότι σου επιτρέπει να μοιραστείς κοινό χρόνο με την παρέα και την οικογένειά σου, απολαμβάνοντας γεύσεις που αγαπάς. Βέβαια, αυτή η παραδοχή δεν αφορά μόνο στα κοψίδια του πασχαλινού τραπεζιού, αλλά και στα γλυκά, τα οποία έχουν την «τιμητική» τους σε κάθε παρεΐστικη συνάντηση.

Αν θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ακόμη πιο απολαυστικές και γευστικές αυτές τις συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε όλοι οι δρόμοι σε οδηγούν στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, εκεί όπου η παράδοση ενώνεται δημιουργικά με την τέχνη και μας προσφέρουν μοναδικά, γλυκά αριστουργήματα, τα οποία μπορούν να εκπλήξουν ευχάριστα, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Βλέπεις, στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βρεις νόστιμα σμυρνέικα κουλουράκια, αυθεντικό, αρωματικό, πολίτικο τσουρέκι και όχι μόνο. Θα βρεις το γλυκό που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κάθε γιορτή, καθώς και τα πιο εντυπωσιακά πασχαλινά αβγά, αυτά που θέλει να λάβει το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι σου από εσένα.

Λαχταριστά και γεμιστά σοκολατένια αβγά για μικρά και μεγάλα παιδιά

Ένας λόγος που φέτος το Πάσχα οφείλεις να κάνεις ένα πέρασμα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ είναι τα πρωτότυπα πασχαλινά αβγά που διαθέτουν, τα οποία θα ενθουσιάσουν, όχι μόνο το βαφτιστήρι ή το ανιψάκι σου, αλλά και τη σύντροφο ή έναν φίλο σου. Διότι εκτός από τον Superman, την Πέππα το Γουρουνάκι και τα Minions, υπάρχει και μία σοκολατένια έκπληξη, ειδικά σχεδιασμένη για να ενθουσιάζει μικρά και… μεγάλα παιδιά. Ποια είναι αυτή; Τα σοκολατένια αβγά με περιεχόμενο, δηλαδή αυτά που είναι γεμισμένα με λαχταριστές μπουκιές σοκολάτας! Ωστόσο, επειδή έχουν ήδη γίνει ανάρπαστα, προτείνω να επισκεφθείς άμεσα ένα από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ή να μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα, για να κάνεις online την παραγγελία σου.

 

Picture2

 

Απολαμβάνοντας μία γλυκιά και εντελώς νηστίσιμη Μεγάλη Εβδομάδα

Φέτος είναι η χρονιά που αποφάσισες να παραμείνεις πιστός στη νηστεία της Σαρακοστής μέχρι τέλους; Τότε να ξέρεις πως με μία επίσκεψη στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ θα βιώσεις την πιο γλυκιά και απολαυστική Μεγάλη Εβδομάδα. Πώς θα το κάνεις αυτό; Αγοράζοντας λατρεμένα ροξάκια, μυρωδάτο χαλβά σαπουνέ, αλλά και σιμιγδαλένιο με «νότες» από πορτοκάλι ή σοκολάτα, πουράκια, καλτσούνια, βιεννέζικα, καθώς και ένα ονειρεμένο vegan μαλακό και αφράτο γλύκισμα με νηστίσιμη πραλίνα σοκολάτας και μπόλικη τριμμένη καρύδα! Ειλικρινά, δεν υπάρχει καλύτερος και πιο γευστικός τρόπος, για να επιβραβεύσεις τον εαυτό σου, που σχεδόν έχει καταφέρει να φέρει εις πέρας το δύσκολο challenge της Σαρακοστής!

 

Picture3

Πρωτότυπα γλυκά που θα «κλέψουν» τις εντυπώσεις σε κάθε επίσκεψη

Ξέχασες να πάρεις δώρο στη φίλη σου την Αναστασία και δεν θέλεις να πας με άδεια χέρια στη μάζωξη που έχει οργανώσει στο σπίτι της; Τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν τη λύση! Ποια είναι αυτή; Το αγαπημένο σοκολατένιο προφιτερόλ με τα αφράτα σου, οι τούρτες Oreo, ένας κατακόκκινος κορμός Black Forest, ένα μιλφέιγ πασπαλισμένο με άχνη, μία Πάβλοβα ανάλαφρη σαν… μπαλαρίνα ή ένα κουτί γεμάτο από δροσερά, ολόφρεσκα παγωτίνια. Ό,τι και αν επιλέξεις να πας ως δώρο στην επίσκεψη που είσαι καλεσμένος, αν είναι από τα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, να είσαι σίγουρος πως θα «κλέψει» τις εντυπώσεις.

 Picture4

 

 

Φέτος, λοιπόν, οι συναντήσεις του Πάσχα θα είναι οι πιο γλυκές που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα, αρκεί να πραγματοποιήσεις πρώτα μία επίσκεψη στα Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ. Διότι εκεί θα βρεις τις μοναδικές, λαχταριστές δημιουργίες και τα εντυπωσιακά και γευστικά γλυκά, που δεν πρέπει να λείπουν από ένα τραπέζι στρωμένο με αγάπη.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved