Φυτικό προϊόν με γεύση και υφή κρέατος; Ένας χασάπης έχει ό,τι χρειάζεσαι για… νηστεία και απόλαυση!

Πώς θα σου φαινόταν, αν σου έλεγα πως τη φετινή Σαρακοστή, μπορείς να απολαύσεις τα αγαπημένα σου burgers και nuggets, χωρίς να παραβείς τους κανόνες της νηστείας; Σίγουρα, θα ήσουν πολύ πιο πρόθυμος να παραμείνεις πιστός στις παραδόσεις του τόπου μας, αφού ο βαθμός δυσκολίας αυτής της ετήσιας γαστρονομική πρόκλησης, θα ήταν κάπως πιο βατός.

Βλέπεις, αν υπάρχει κάτι που σε αποθαρρύνει από το να περιορίσεις, έστω και προσωρινά, τα ζωικά προϊόντα από τα γεύματά σου, είναι κυρίως η σκέψη πως αν σου τα απαγορεύσεις από τη μία μέρα στην άλλη, θα έρθει η στιγμή που η επιθυμία να τα γευτείς, θα σε κυριεύσει και θα σε… τουμπάρει. Ωστόσο, πόσο πιο εύκολα θα ήταν όλα, αν μπορούσες με κάποιον απροσδόκητο τρόπο να εντάξεις πιάτα κρεατικών, όπως μπιφτέκια στον φούρνο ή γεμιστά με κιμά, στο σαρακοστιανό μενού σου;

Για να μάθεις την απάντηση, αρκεί αν γνωρίσεις τον The Vegetarian Butcher, δηλαδή τον παραδοσιακό κρεοπώλη με τα σύγχρονα «πιστεύω», έναν άνθρωπο που είναι λάτρης του κρέατος και έχει δημιουργήσει για τους λάτρεις του κρέατος ένα plant based, χορτοφαγικό κρέας, το οποίο διαθέτει την αυθεντική υφή και γεύση που έχεις συνηθίσει να απολαμβάνεις.

 

vb32

 

Ένας φυτικός «διάδοχος» του κρέατος που σου προσφέρει την ίδια απόλαυση

Μπορεί η έννοια «χορτοφαγικό κρέας» να μοιάζει βγαλμένη από βιβλίο sci-fi λογοτεχνίας όμως, στην πραγματικότητα πρόκειται για τα φυτικά προϊόντα που μας συστήνει ο Jaap Korteweg, ένας άνθρωπος που αποφάσισε να γίνει ο μεγαλύτερος χασάπης σε όλον τον κόσμο, χαρίζοντάς μας γευστικά τρόφιμά, των οποίων η διαδικασία παραγωγής δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή ζώων και δεν επιβαρύνει το οικοσύστημα. Βασικός στόχος του Korteweg ήταν να προσφέρει σε ένα απαιτητικό κοινό κρεατοφάγων (και όχι μόνο) την ίδια γεύση, υφή και απόλαυση που έχει το αυθεντικό κρέας, δημιουργώντας έναν φυτικό και αντάξιο διάδοχό του. 

Ευτυχώς, ο Korteweg τα κατάφερε και έφερε τη μεγαλύτερη επανάσταση στη γαστρονομία, με τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher. Οπότε, πλέον δεν χρειάζεται να θυσιάσεις τα αγαπημένα σου πιάτα, για να νηστέψεις. Διότι χάρη στο χρυσαφί, Crispy Chic Burger με plant based μπιφτέκι κοτόπουλου, καθώς και το Legendary Raw Burger, θα απολαμβάνεις όποτε θέλεις τα πιο ζουμερά και νόστιμα burgers, ακόμη και τη Μεγάλη Εβδομάδα!

 

vb33

 

Νηστίσιμα nuggets και γευστικός κιμάς για ανατρεπτικά, σαρακοστιανά πιάτα

Κακά τα ψέματα. Όταν σου κολλήσει ένα συγκεκριμένο φαγητό στο μυαλό, μόνο αν ενδώσεις σε αυτό, θα σταματήσεις να το λιγουρεύεσαι. Γιατί, λοιπόν, να πιέσεις τον εαυτό σου εξαιτίας της νηστείας, όταν το The Vegetarian Butcher σου προσφέρει φυτικές εναλλακτικές των αγαπημένων σου τροφών, οι οποίες δεν στερούνται των μοναδικών χαρακτηριστικών του κρέατος που έχεις αγαπήσει τόσα χρόνια; 

Για παράδειγμα, αν ονειρευτείς σαλάτα Caesars με crispy κοτομπουκιές ή λαζάνια με κιμά και κόκκινη σάλτσα, δεν χρειάζεται να «φρενάρεις» την όρεξή σου, αρκεί να έχεις εξοπλίσει το ψυγείο σου με τα vegan Lucky Nuggets και το Magic Mince, δύο plant based προϊόντα με βάση τη σόγια, τα οποία είναι «πλούσια» σε πρωτεΐνη, βιταμίνη Β12 και σίδηρο, ενώ σου προσφέρουν twisted επιλογές σαρακοστιανών πιάτων για κάθε ώρα της μέρας. 

Τα συγκεκριμένα προϊόντα από το The Vegetarian Butcher δεν είναι απλώς υποκατάστατα κρέατος, αλλά οι πολύτιμοι «σύμμαχοι» που αξίζει να εντάξεις στη διατροφή σου, αν θες να περιορίσεις την κατανάλωση ζωικών προϊόντων, ωφελώντας συγχρόνως την υγεία σου, το περιβάλλον και τα ζώα.

 

vb34

 

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher που θα φέρουν μία γευστική επανάσταση στη διατροφή σου και ανακάλυψε τα αμέτρητα πλεονεκτήματα μιας plant based διατροφής με τον πιο unexpected και απολαυστικό τρόπο, δηλαδή τρώγοντας σαρακοστιακά nuggets, μπιφτέκια και μουσακά! 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved