The Vegetarian Butcher: Το «εναλλακτικό κρέας» φέρνει την επανάσταση στο πώς απολαμβάνεις αγαπημένα

Είτε είσαι κρεατοφάγος, είτε όχι, σου έχουμε νέα! Το τρόφιμο του μέλλοντος θα εξακολουθήσει να είναι το «κρέας», αλλά θα παρασκευάζεται από φυτικά προϊόντα, χωρίς κτηνοτρόφους και σφαγεία. Η συγκεκριμένη τάση δείχνει πως η ζήτηση για πιο υγιεινά τρόφιμα έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ συγχρόνως η αγορά προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές να εγκαταλείψουν τα ζωικά προϊόντα για ηθικούς λόγους.

Το ερώτημα που παραμένει, ωστόσο, είναι το αν ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να ασπαστεί αυτήν την τάση της εποχής και να βγάλει από το τραπέζι του το κρέας, κάνοντας την αρχή από το σαρακοστιανό τραπέζι που πλησιάζει! Κι όμως γίνεται, αρκεί να πεις «ναι» στα προϊόντα του The Vegetarian Butcher που έρχονται με το moto «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ» και ανατρέπουν κάθε δεδομένο στην καθημερινή διατροφή.

Αυτήν τη Σαρακοστή, ήρθε η ώρα να γίνεις ο vegetarian σεφ που χρειάζεται κάθε νηστίσιμο τραπέζι και να δημιουργήσεις τις πιο νόστιμες συνταγές της νέας κατηγορίας «no meat meat», που έχουν κερδίσει εκατομμύρια fans σε όλον τον κόσμο και έρχονται για να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Με μία μεγάλη ποικιλία σε vegan, vegetarian και beef-style γεύματα, δίνουν αμέτρητες επιλογές και την ευκαιρία σε όλους εμάς, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα. Είσαι έτοιμος να τα γνωρίσεις; 

 

vb22

 

Τα «βήματα» που έφεραν στον δρόμο σου τον διάδοχο του κρέατος

Το The Vegetarian Butcher φτιάχτηκε από λάτρεις του κρέατος για τους λάτρεις του κρέατος. Ο λόγος; Να προσφέρει την ίδια γεύση και υφή, όπως το κρέας, χωρίς όμως να επιβαρύνει τον πλανήτη και τα ζώα, φέρνοντας επανάσταση στο πώς απολαμβάνεις αγαπημένα πιάτα.

Μεξικάνικα tacos με Vegan ΚιμάCaesar's salad με Crispy Vegan Κοτόπουλο ή γεμιστές πιπεριές με Vegan Κιμά και ρύζι; Όποια και αν είναι η δική σου αγαπημένη συνταγή, ένα είναι το σίγουρο: Αυτήν τη Σαρακοστή, μπορείς να κάνεις το πρώτο μεγάλο «βήμα» για την αλλαγή και να εξαιρέσεις τα ζώα από την τροφική αλυσίδα, διατηρώντας ταυτόχρονα τις γαστρονομικές παραδόσεις και προσφέροντας στους αγαπημένους σου, τα πιο νόστιμα πιάτα. Άλλωστε, θα έχεις στον πάγκο της κουζίνας σου όλα όσα χρειάζεσαι: Από ένα λαχταριστό, χρυσαφί και crispy plant-based μπιφτέκι κοτόπουλο, μέχρι vegan κοτομπουκιές, ένα ζουμερό vegan μπιφτέκι με την τέλεια γεύση και υφή και τον plant-based κιμά που μπορεί να προστεθεί σε αμέτρητα πιάτα, απογειώνοντάς τα.

Και κάπως έτσι, η επανάσταση μόλις θα έχει ξεκινήσει και στο δικό σου τραπέζι, αφού χωρίς κόπο, αλλά με τη βοήθεια των προϊόντων The Vegetarian Butcher, θα καταφέρεις να υπερασπιστείς τη φυτική διατροφή και τα οφέλη της και να γίνεις μέρος ενός κινήματος για τη μεγάλη αλλαγή στη βιομηχανία του κρέατος, προς όφελος της υγείας σου, του πλανήτη και των ζώων. Και το καλύτερο είναι πως επιλέγοντας τα προϊόντα The Vegetarian Butcher δεν θυσιάζεις το πιο σημαντικό συστατικό στοιχείο της διατροφής σου: Την απόλαυση! 

 

vb23

 

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, όσα γνώριζες για τις συνταγές με κρέας, σήμερα ανατρέπονται, σε ξαφνιάζουν ευχάριστα και φέρνουν νέα δεδομένα στο σαρακοστιανό μενού σου (και όχι μόνο), χάρη στα προϊόντα The Vegetarian Butcher. «Meat the unexpected», λοιπόν… και οι καλύτερες γευστικές εκπλήξεις αρχίζουν τώρα, αφήνοντας όλη την απόλαυση για εσένα και τους καλεσμένους σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved