Σε αυτό το κρεοπωλείο, φέτος τη Σαρακοστή, δίνουν ραντεβού meat lovers, vegans και flexitarians

Αν σου έλεγε κάποιος πως υπάρχει ένα μέρος, το οποίο θα μπορούσε να αποτελεί «σημείο συνάντησης» για meat lovers, vegans και flexitarians, πόσο εύκολο θα σου ήταν να το πιστέψεις; Τι κι αν οι πρώτοι είναι γνήσιοι κρεατοφάγοι, οι δεύτεροι «υπακούν» στους κανόνες της plant-based διατροφής και οι τελευταίοι λένε «ναι» στα οφέλη της χορτοφαγικής δίαιτας, ενώ παράλληλα απολαμβάνουν ζωικά προϊόντα με μέτρο; Όλοι φέτος τη Σαρακοστή μπορούν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, χάρη στο The Vegetarian Butcher.

Κι αυτό, διότι πλέον η φυτική διατροφή είναι πολλά περισσότερα από ένα νέο trend, καθώς έχει γίνει τρόπος ζωής. Κάπως έτσι, απευθύνεται όχι μόνο σε όσους επιλέγουν να ακολουθούν μία αυστηρά vegan διατροφή, αλλά και σε ανθρώπους που επιλέγουν το κρέας στο weekly menu τους, αλλά εντάσσοντας κατά βάση στη διατροφή τους συστατικά που μπορούν να ωφελήσουν περισσότερο τον οργανισμό τους και ταιριάζουν με τον βιώσιμο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής που ακολουθούν.

Πώς μπορείς, λοιπόν, να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν λύσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου φέτος τη Σαρακοστή, χωρίς να αισθάνεσαι ότι σε δεσμεύουν και σε περιορίζουν; Αρκεί να γνωρίσεις τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher, μίας μάρκας με moto «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!», που είναι εδώ για να ανατρέψει κάθε δεδομένο στην καθημερινή σου διατροφή.

Μία γέφυρα επικοινωνίας που βγάζει από την «κατάψυξη» τις διατροφικές διαφορές

Η αλήθεια είναι πως στην κουζίνα μας δεν χρειάζονται περιορισμοί και «θυσίες», καθώς η απόλυτη ελευθερία είναι προαπαιτούμενο για γευστικά και νόστιμα πιάτα. Και τώρα θα μου πεις, πόσο εφικτό είναι να μην καταπιέζουμε τις διατροφικές μας προτιμήσεις, ειδικά σε περιόδους νηστείας, όπως είναι η Σαρακοστή; 

Κι όμως, το The Vegetarian Butcher κάνει το αδύνατο, δυνατό, αφού εκτός από μία γέφυρα επικοινωνίας που ενώνει τον παραδοσιακό κρεοπώλη από το παρελθόν με χορτοφαγικές και vegan προτάσεις από το σήμερα, ενώνει και τις διατροφικές συνήθειες του καθενός ξεχωριστά, δημιουργώντας προϊόντα που μοιάζουν με το κρέας, σε απίστευτο βαθμό.

Για εσένα, λοιπόν, που αναρωτιέσαι τι κάνει το The Vegetarian Butcher τόσο ξεχωριστό, αρκεί να μάθεις για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, τα οφέλη της φυτικής διατροφής και το γεγονός πως διατηρεί τις γαστρονομικές παραδόσεις και προσφέρει τα πιο νόστιμα πιάτα, χωρίς να επηρεάζει τον πλανήτη. Και κυρίως, αρκεί να δοκιμάσεις ένα από τα τέσσερα μοναδικά προϊόντα του και να δημιουργήσεις με αυτά νόστιμες, vegan συνταγές.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως όλα τα προϊόντα του The Vegetarian Butcher είναι ενισχυμένα με βιταμίνη Β12 και σίδηρο. Έτσι, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάνοντας μία plant-based διατροφή, δεν θα σου λείψει τίποτα από τα διατροφικά στοιχεία που χρειάζεσαι.

 

vb12

 

Τα συστατικά που δεν πρέπει να λείπουν από τις συνταγές της Σαρακοστής

Και μιας και μάθαμε τη θεωρία, ώρα να περάσουμε στην πράξη με τις πιο ανατρεπτικές χορτοφαγικές συνταγές. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, κάνοντας ένα σύντομο κουίζ: Ξέρεις ποιο είναι το γεύμα στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς, σε όποια από τις τρεις foodie κατηγορίες -meat lovers, vegans και flexitarians- και αν ανήκεις; Μα φυσικά, εκείνο που έχει ως βασικό συστατικό του το crispy chic!

Κι όμως γίνεται, οπότε αν ήδη δεν βλέπεις την ώρα να γευτείς τα πιο νόστιμα Teriyaki Vegan Nuggets με Noodles, ετοιμάσου να βάλεις στο ψυγείο σου τα Lucky Nuggets, τα οποία θα σε κάνουν να ξεχάσεις τους διατροφικούς περιορισμούς. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις το Crispy Chic Burger, ένα plant-based μπιφτέκι κοτόπουλο, που έχει «ντυθεί» με το πιο απολαυστικό πανάρισμα και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις από ένα Vegan Crispy Κοτόπουλο Μπέργκερ με Coleslaw, μέχρι Vegan Chicken Burgers με Φέτα και Κρισπ Σαλάτα.

 

vb13

 

Αν τη φετινή Σαρακοστή, αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχει ένας meat lover με έναν vegan ή έναν flexitarian, ειδικά όταν συναντηθούν γύρω από ένα σαρακοστιανό τραπέζι, το The Vegetarian Butcher, έχει την απάντηση. Mέσα από προϊόντα που είναι εδώ για να πείσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους ή τους μεγαλύτερους λάτρεις του κρέατος, ότι μία νέα εποχή στην plant-based διατροφή έφτασε, σου δίνει την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Όποια και αν είναι η δική σου αγαπημένη συνταγή, λοιπόν, μπορεί να υπάρχει στο νηστίσιμο τραπέζι, ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο για εσένα, στον «κόσμο» της χορτοφαγικής διατροφής.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved