Bar Attitude by Three Cents

Μία σειρά barcumentary με πρωταγωνιστές διάσημους bartenders από όλον τον κόσμο

Το Bar Attitude by Three Cents είναι μία σειρά barcumentary, με πρωταγωνιστές εμβληματικούς bartenders, που μοιράζονται τη φιλοσοφία τους, αλλά και την bar κουλτούρα της πόλης όπου ζουν και δημιουργούν. Κάθε επεισόδιο είναι αφιερωμένο σε ένα διαφορετικό πρόσωπο και μία διαφορετική πόλη.

 

 photo 5 3

 

Η αρχή γίνεται στην Αθήνα. Στο πρώτο επεισόδιο, μας ξεναγεί ο Νίκος Μπάκουλης, συνιδιοκτήτης του The Clumsies, και του Line Athens, που ξεχώρισε από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του. Και τα δύο bars, ανήκουν στα 50 κορυφαία του κόσμου. 

Ο Νίκος μιλάει για την ιστορία του, τα αγαπημένα του bars στην Αθήνα, το πώς ο τρόπος που μεγάλωσε διαμόρφωσε τoν τρόπο σκέψης του, για το μοντέλο κυκλικής οικονομίας που εφαρμόζεται στο Line Athens και για όλα εκείνα τα στοιχεία που διακρίνουν τη δουλειά του. 

 

 photo 3 4

 

«Από τη στιγμή που θα δοκιμάσεις κάτι, θέλουμε να καταλάβεις ότι εδώ κάτι διαφορετικό συμβαίνει». Αυτή η φράση, περιγράφει το όραμα του Νίκου Μπάκουλη, αλλά και των Three Cents, που δημιουργήθηκαν από bartenders για bartenders και για όλους εκείνους που αναζητούν την τελειότητα σε κάθε ποτό τους.

Με αυτό το project, τα Three Cents φιλοδοξούν να δώσουν βήμα στους δικούς τους πρωταγωνιστές, τους bartenders που ψάχνονται, οραματίζονται, πρωτοπορούν και εξελίσσουν κάθε μέρα - και κάθε νύχτα - την bar κουλτούρα της πόλης τους.

Το Bar Attitude by Three Cents μόλις ξεκίνησε. Ακολουθούν περισσότεροι bartenders και προορισμοί, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μέχρι τότε, δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved