Η Coca-Cola 3Ε με τα Premium Spirits της & τα Schweppes mixers δίνει δυναμικά στο Athens Bar Show!

Στις 8 & 9 Νοεμβρίου 2022, η Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει δυναμικά το παρών στο Athens Bar Show στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι. Η εταιρεία, με το Premium Spirits χαρτοφυλάκιό της και τα μη αλκοολούχα ποτά Schweppes mixers, θα παρουσιάσει στους επισκέπτες ένα μεγάλο εύρος προτάσεων mixability για ευφάνταστα cocktail και ιδιαίτερα σερβιρίσματα που καλύπτουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. 

Στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Bar District» της εταιρείας, οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στα διαφορετικά Premium Spirits corners που αναδεικνύουν τα brand της εταιρείας και τις περιστάσεις κατανάλωσης του Early Evening, Early & Late Night Consumption. Εκεί, θα μπορούν να δοκιμάσουν ιδιαίτερους συνδυασμούς και δημιουργικές προτάσεις με τα Premium Spirits brands & Schweppes mixers όπως τα Aperol & Campari, Bulldog, Brugal, Famous Grouse Smoky Black, Naked Malt, τη νέα σειρά Jack Daniel’s Bottled – in -Bold καθώς και το Woodford Reserve. 

Παράλληλα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον μέσα από μια συναρπαστική σειρά Masterclasses θα δώσει τον παλμό για μια ακόμη χρονιά στο Athens Bar Show με απίθανα serves και διάσημους καλεσμένους. Καταξιωμένοι guest bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρευρεθούν στα ειδικά σχεδιασμένα Masterclasses και θα εμπνεύσουν μέσα από τις ιστορίες και την εμπειρία τους, τους φανατικούς θαυμαστές του bartending. Ο Giorgio Bargiani, ο Tommaso Cecca, η Monica Berg, η Samantha Macrae, η Μαίρη Ταλαιπώρου και ο Θοδωρής Αναγνώστου είναι κάποια από τα ονόματα των ομιλητών που οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και να γνωρίσουν από κοντά στο φετινό Athens Bar Show. 

Μια premium εμπειρία περιμένει και φέτος τους επισκέπτες του Athens Bar Show, καθώς στο περίπτερο της Coca-Cola Τρία Έψιλον οι καλεσμένοι θα μπορούν να συμμετάσχουν στις παράλληλες βιωματικές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί και να γευτούν ιδιαίτερα σερβιρίσματα των αγαπημένων τους Premium Spirits με τον πιο αυθεντικό τρόπο.

Απολαύστε υπεύθυνα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved