Πώς συνδέεται ο Άκης Πετρετζίκης με τις πιο λαχταριστές προσφορές που παίζουν στον ψηφιακό κόσμο;

Αλήθεια, ποια είναι η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό σου, όταν ακούς το όνομα Άκης; Μήπως με το πού βλέπεις το «Άκη» σκέφτεσαι ένα burgerάκι; Άραγε, κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι από το γραφείο και βλέπεις το ψυγείο άδειο, λες να «τσεκάρω» Άκη να τη βγάλω με ένα σουσάκι;

Κακά τα ψέματα. Δεν γίνεται να μην ακούσεις «Άκη» και να σκεφτείς ή να λιγουρευτείς μπριζολάκι, πανσετάκι, κεφτεδάκι, επικό τοστάκι, κοτοπουλάκι, πιτάκι, φρέσκο ψωμάκι, brunchάκι, ακόμη και κεκάκι. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στη δική μου περίπτωση. Διότι το σίγουρο είναι αυτό: Όταν ακούς το όνομα «Άκης», το μυαλό σου δεν γίνεται να μην πάει στις προσφορές του efood.

Αναλογίσου απλώς τα εξής. Θέλεις να φας κάτι; Σκέφτεσαι να «παίξεις» μπάλα με το efood και τον Άκη για ένα λαχταριστό φαγητάκι. Ακόμη και αν προσπαθήσεις να σκεφτείς από πού βγαίνει το όνομα Άκης, στο efood θα οδηγηθείς και μάλιστα, θα βρεις και πολλές εξηγήσεις. Από το 1+1 δωράκι… φίλε Άκη, μέχρι το «Φάε με ένα ταλιράκι»… Άκη και από τo φίλτρο rubies που σου προσφέρει ένα foodie διαμαντάκι… Άκη, μέχρι τα breakfast deals για απολαυστικό πρωινό στο κρεβατάκι -ναι- για τον Άκη!

16x9 1plush1

Όταν θα ακούς «Άκη», λοιπόν, τώρα θα ξέρεις και εσύ ότι θα παίζει δωράκι ή επικό dealάκι στο efood. Και όταν θα επιστρέφεις κουρασμένος στο σπίτι από το γραφείο και θα βλέπεις το ψυγείο άδειο, δεν θα γίνεται να μην σκεφτείς, «να φάω με ένα ταλιράκι;».

Με λίγα λόγια, μεγάλη έμπνευση αυτό το «Άκης». Λες να το ήξεραν οι γονείς του Άκη Πετρετζίκη, όταν διάλεγαν το όνομά του, ότι το «Άκη» θα γινόταν συνώνυμο του efood και θα μας έφερνε πάντα στα τραπέζια μας το πιο επικό φαγητάκι ακόμη και με ένα ταλιράκι, το καλύτερο 1+1 δωράκι ή το πιο on budget πρωινό στο κρεβατάκι;

16x9 b deals

Ναι, τα πράγματα είναι απλά για εσένα που όλη μέρα τρέχεις και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις, για εσένα που δεν θέλεις να πλησιάζεις την κουζίνα, για εσένα που δεν ξέρεις να βράζεις ακόμη και αβγό ή για εσένα που είσαι ένας «ορκισμένος» foodie και θέλεις να δοκιμάζεις συνεχώς νέες ποιοτικές και «ψαγμένες» γεύσεις και να βγαίνεις κερδισμένος, όπως εμείς: Όταν παίζει efood, παίζουν «δυνατές» προσφορές και μαγικά φίλτρα: Από το 1+1 δωράκι μέχρι την τυχερή πεινιάτα και από τα breakfast deals μέχρι τα rubies και το αγαπημένος μας «φάε με 5 ευρώ».

16x9 5e

Ό,τι και αν παίζει και όσες σκέψεις και αν περνούν από το μυαλό σου, λοιπόν, η ουσία είναι μία: Στο efood το όνομα «Άκης» φέρνει τις πιο λαχταριστές foodie προσφορές. Και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για εμάς που θέλουμε με ένα «κλικ» ή με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη των smartphone μας να φάμε καλά και να χορτάσουμε, μένοντας παράλληλα on budget!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved