ΝΥΜΦΗ, ένας καλός λόγος για να πιεις μπύρα!

Βρίσκεσαι στην παραλία. Μεσημέριασε και ο υδράργυρος έχει χτυπήσει «κόκκινο». Οι  ομπρέλες είναι αδύναμες πια να συγκρατήσουν τα κύματα ζέστης που στέλνει ο καυτός ήλιος. Έχεις ήδη πέντε ώρες στη θάλασσα, κολύμπησες, έπαιξες ρακέτες, τάβλι και ένα νέο βιντεοπαιχνίδι που έφερε ο gamer της παρέας στη φορητή του κονσόλα. Το ταβερνάκι που βρίσκεται στην άκρη της ακτής και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις παρέες, αρχίζει να γεμίζει κόσμο. Κοιτάζεις τους φίλους σου και συνειδητοποιείς ότι σκέφτονται ακριβώς το ίδιο με σένα.  «Πάμε για φαγητό;», ρωτάς. «Πάμε για μπύρα και για φαγητό…», σε διορθώνουν οι φίλοι σου.

Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι. Θάλασσα, ανεμελιά, φαγητό και η δροσιά που μπορεί να σου προφέρει μια παγωμένη ελληνική μπύρα, όπως αυτή που δοκιμάσαμε από τη Θεσσαλονίκη. Μιλάμε για τη μπύρα ΝΥΜΦΗ, μία 5 Hops Lager με μοναδική συνταγή 5 λυκίσκων, ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και ήπια πικρή επίγευση.

 

nymfi6

 

Μια μπύρα φτιαγμένη από τους ανθρώπους της Θεσσαλονίκης, από τη σκέψη μέχρι την παραγωγή της!

Η ΝΥΜΦΗ είναι μια μπύρα που κουβαλάει μέσα της τις γεύσεις και τα αρώματα της Θεσσαλονίκης -και όχι μόνο. Το όνομα και η ετικέτα της μπύρας ΝΥΜΦΗΣ δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με ανθρώπους της Θεσσαλονίκης και είναι εμπνευσμένα από τον μύθο της γοργόνας, της αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου, τη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο, η αδερφή του Μ. Αλεξάνδρου μεταμορφώθηκε σε Γοργόνα όταν από λάθος πέταξε το «αθάνατο νερό» που ο αδερφός της με κόπους, βάσανα και κινδύνους κατάφερε να αποκτήσει για να εξασφαλίσει την αθανασία. Από τότε γυρίζει στη θάλασσα και ρωτά τους ναυτικούς για την τύχη του.

 

nymfi5

 

Με βασικό συστατικό την κοινωνική ευθύνη

H μπύρα ΝΥΜΦΗ είναι μία κοινωνικά υπεύθυνη μάρκα που αναζητά τη διαφορά σε κάθε της έκφανση. Όλα ξεκινούν από το κριθάρι της, που είναι 100% Μακεδονικό και αειφόρου παραγωγής. H αειφόρος παραγωγή του κριθαριού της αποτελεί, μάλιστα, έναν από τους βασικούς πυλώνες της προσπάθειας των ανθρώπων της ΝΥΜΦΗΣ για παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, αλλά και στο περιβάλλον.

Η κοινωνική υπευθυνότητα είναι εμποτισμένη στο DNA της μπύρας ΝΥΜΦΗΣ. Προσδιορίζει και καθοδηγεί κάθε βήμα της, κάθε πρωτοβουλία της: Από το χωράφι, τη βυνοποίηση και τη ζυθοποίηση, ως τους ανθρώπους, την επικοινωνία και τις δράσεις της.

nymfi4

Ερχόμενη από τη Θεσσαλονίκη, «γεννημένη» από τους ανθρώπους της πόλης και μέσα από τους ίδιους της τους καταναλωτές, η ΝΥΜΦΗ είναι μία μάρκα η οποία έχει ένα πολύ ξεκάθαρο σκοπό: Να ενώσει, να εμπνεύσει και να φέρει κοντά ανθρώπους, ώστε μαζί να κάνουμε τη διαφορά. Διότι η ΝΥΜΦΗ και οι άνθρωποί της πιστεύουν πως οι επιλογές μας, έστω και οι πιο μικρές κάθε μέρα, μας φέρνουν πιο κοντά στον θετικό αντίκτυπο που θέλουμε να δούμε στον κόσμο.

nymfi3

Αναζητώντας τρόπο να υλοποιήσει το σχέδιό της, λοιπόν, ο δρόμος της ΝΥΜΦΗΣ ερχόμενη στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε δημιουργικά με αυτόν της Σχεδίας, του μοναδικού ελληνικού περιοδικού δρόμου που έχει σαν στόχο την ενεργοποίηση, την ενδυνάμωση και τη δημιουργία προοπτικών απασχόλησης σε συνανθρώπους μας που βιώνουν τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Όπως, επίσης, την ευαισθητοποίηση των πολιτών και εντέλει, την κινητοποίηση ενάντια σε κάθε μορφή κοινωνικού αποκλεισμού. Η ομάδα της Σχεδίας δεν στέκεται στο πρόβλημα, αλλά προτάσσει και αναδεικνύει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις, στέκεται απέναντι στη ζωή και στα προβλήματα με έναν ενεργό, αισιόδοξο τρόπο.

nymfi2

Η συνάντηση της ΝΥΜΦΗΣ με τη Σχεδία είναι το πρώτο σκαλοπάτι για το κοινό καλό που οραματίζονται και οι δύο. Γιατί η ΝΥΜΦΗ, εκτός από μία υψηλής ποιότητας μπύρα, έχει στόχο να φέρει κοντά αυτούς που μετατρέπουν τις ιδέες τους σε πράξεις. Και η Σχεδία είναι μία τέτοια οργάνωση, κάτι που έχει επιβεβαιώσει μέσα από τις πολλαπλές δράσεις της.

nymfi1

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ μας προσφέρει απολαυστικές στιγμές και μας δίνει έμπνευση για ένα καλύτερο αύριο «γιατί είναι στο χέρι μας»!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved