Blue Fish: Top προορισμός για κουζίνα με πρωταγωνιστές το ψάρι και την οικολογική συνείδηση

Οι βάσεις της ελληνικής κουζίνας συναντούν την ιαπωνική φιλοσοφία στα πιάτα του εστιατορίου, για τα οποία το κάθε ψάρι αξιοποιείται απ’ την ουρά μέχρι το κεφάλι.

The Food Tour: Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και της Ιωάννας Ζέρβα στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται. Αυτή τη φορά βρεθήκαμε στο Blue Fish στη Βουλιαγμένη για το πρώτο μας Food & Wine pairing. Συνδυάσαμε κάθε πιάτο που δοκιμάσαμε με το ιδανικό κρασί και ήταν μια εμπειρία μοναδική. Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved