Volcán Margarita & Oysters Parties στο Barro Negro!

Η Volcán De Mi Tierra Tequila πραγματοποιεί μια σειρά Margarita & Oysters parties στο Barro Negro Athens το Νο1 tequila bar στην Ελλάδα (No.74  στα World’s 50 Best Bars), συνδυάζοντας την tequila με το fine dining.

Όπως φανερώνει και το όνομά της, η Volcán «γεννήθηκε» στους πρόποδες του ομώνυμου ηφαιστείου στην περιοχή Jalisco του Μεξικού. Είναι μία premium τεκίλα φτιαγμένη από 100% μπλε αγαύη προσεκτικά επιλεγμένη από τα Highlands (Los Altos) και τα Lowlands (El Valle). Τα Lowlands που βρίσκονται στη σκιά του ηφαιστείου αναπτύσσουν τις γήινες, πικάντικες και φυτικές νότες, ενώ τα Highlands παράγουν τις φρουτώδεις και λουλουδένιες νότες, χαρίζοντας στο απόσταγμα ένα ιδιαίτερο γευστικό προφίλ.

Για τρεις Πέμπτες, 26/5, 9/6 & 7/7, όσοι βρεθούν στο Barro Negro θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο της Volcán Tequila μέσα από ένα μοναδικό food pairing με oysters & ευφάνταστ signature Margarita Cocktails.

Μη χάσετε αυτή την απολαυστική εμπειρία!

Barro Negro Athens: Ιωάννου Παπαρρηγοπούλου 15, Αθήνα, τηλ. 210 0107618

 

Volcán De Mi Tierra Tequila:

Τον Μάιο του 2017, γεννήθηκε η Volcán de mi Tierra Tequila μέσα από τη συνεργασία του οίκου Moët Hennessy και της οικογένειας Gallardo με στόχο τη δημιουργία μιας τεκίλας που είναι ταυτόχρονα πολύπλοκη και ιδιαίτερη. Η Volcán δεν είναι απλά μια τεκίλα. Είναι ένα μοναδικό απόσταγμα με πλούσια αρώματα χάρη στην εξαιρετικής ποιότητας μπλε αγαύη από τα Highlands (Los Altos) και τα Lowlands (El Valle) του Jalisco στο Μεξικό. Κυκλοφορεί σε 3 εκδοχές Blanco, Reposado & Cristalino, καλύπτοντας διαφορετικά γευστικά προφίλ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved