The Food Tour: Στο εστιατόριο «Ιθάκη» το φαγητό ανταγωνίζεται την πιο μαγική θέα

Η περιήγηση της Σαμάνθας Αποστολοπούλου και του Χρήστου Κάβουρα στα εστιατόρια της Αθήνας συνεχίζεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και το εστιατόριο «Ιθάκη» όπου δοκιμάζουν τα πιάτα και μαθαίνουν μυστικά της επιτυχίας από την μάνατζέρ του, Μανίνα Καραμανλή.

«Η Ιθάκη δεν υπάρχει, παρά μόνο η θάλασσα και ένα καράβι» έχει πει ο Νίκος Καζαντζάκης, για όποιον όμως έχει βρεθεί στην «Ιθάκη» της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το φόντο της ανοιχτής θάλασσας σε συνδυασμό με το υπέροχο φαγητό της μεσογειακής και ιαπωνικής κουζίνας, προσφέρουν ένα ειδυλλιακό «ταξίδι» ακόμα και αν αυτό γίνεται μέσω ενός άλλου είδους «καραβιού», στην προκειμένη περίπτωση ένα εστιατόριο που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στην ποιότητα και τη σπάνια θέα.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο blog της Majenco στο Queen.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved