Οι βότκες που πρέπει να πάρουν μία θέση στο μπαράκι σου

Οι premium επιλογές της λίστας δεν θέλουν πάγο, μόνο καλή παρέα. 

Η βότκα είναι το μοναδικό ποτό που μπορεί να αναστήσει και νεκρούς. Αυτό το λένε όλοι, όχι μόνο οι Ρώσοι.

Μία βότκα μπορεί να σε ανεβάσει πολύ κι αυτό είναι γεγονός. Όλοι ξέρουμε πως αν θέλεις να ανέβεις τότε πρέπει να παραγγείλεις μία βότκα άμεσα. Τώρα όμως εδώ μπαίνει και το στοιχείο της ποιότητας.

Η βότκα κάνει καλό, κι αυτό αποδεικνύεται με το πρώτο ποτήρι. Δεν πρέπει όμως να το παρακάνεις με τη βότκα γιατί θα σε τιμωρήσει.

Η βότκα κάνει καλό και σίγουρα μπορεί να σου φτιάξει μία κακή βραδιά που πάει στα σκουπίδια. Φυσικά, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιλάμε πάντοτε για την υπεύθυνη κατανάλωση και όχι πίνοντας βυτία όπως κάνουν οι φίλοι μας οι Σλάβοι.

 

 
 

Δεν είναι εύκολο να βρεις καλή βότκα η αλήθεια είναι. Δεν χρειάζεται όμως να ψάξεις και πολύ, λίγο έρευνα θέλει μόνο. Εμείς κάναμε αυτή την έρευνα για σας έτσι ώστε να γλιτώσετε χρόνο, χρόνο πολύτιμο.

Παρά τη δημοφιλία της, η βότκα είναι ένα μάλλον παρεξηγημένο ποτό. Έχει δημιουργηθεί όμως για μεγάλα πράγματα, πολύ σημαντικότερα ακόμη και από ένα καλοφτιαγμένο martini.

 

 
 

Όπως και το gin, πρωτοφτιάχθηκε για φαρμακευτικούς σκοπούς (γύρω στον 9ο μ.Χ. αιώνα, στη Ρωσία, με το πρώτο γνωστό αποστακτήριο να καταγράφεται 200 χρόνια αργότερα στο Khlynovsk).

Δες εδώ μερικές από τις πιο σωστές βότκες εκεί έξω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved